Rajtbaleset “áldozata” lett Wieszt Jankó Máriapócson

Rajtbaleset “áldozata” lett Wieszt Jankó Máriapócson

MEGOSZTÁS

img_8312

Wieszt Jankó

#2 – Skoda Fabia Supercar

Máriapócs, RabócsiRing

 Az MNASZ Nyílt Rallycross Bajnokságának 6., máriapócsi futamát az idén 20 éves RabócsiRingen 128 ponttal, a második helyen kezdte meg Jankó a Supercar kategóriában. azzal a nem titkolt céllal, indult a hétvége hogy bajnoki pozícióját megtartva, látványos és izgalmas csatában megszorítsa és legyőzze ellenfeleit.

Az első előfutam azonban megállította Jankót és Skodáját miután egy rajtbaleset “áldozataként” a pálya hátsó murvás részén félreállni kényszerült sérült autójával.

Vetélytársai közül ketten is megelőzték a kétnapos versenyhétvége eredményei alapján, így  a negyedik helyre esett vissza a bajnokság záró nyirádi futama előtt.

img_8157

Wieszt Jankó:  A tegnapi nap folyamán az első előfutamban egy rajtbaleset áldozata lettem.  A rajt után összeforogtunk, Mózer Attilát beforgatták és ő belém állt. Leszakadt a diffi és összeakadt a váltó. Elég nagy problémáink lettek. Sajnos az autót nem tudtuk megcsinálni, így csak nézőként tudtam nézni, hogy mit csinálnak a többiek a futam hátralévő részében. Remélem ez egy dobós futam lesz  és Nyirádon jobban kijön majd a lépés. Sajnos ez van!

img_8660

***

A bajnokság állása:

2016_rc_bajnoksagallas_20160927

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ