Neuville ébredt a leggyorsabban a lengyel sárban – WRC ORLEAN 74° Rally...

Neuville ébredt a leggyorsabban a lengyel sárban – WRC ORLEAN 74° Rally Poland

MEGOSZTÁS

Kilenc gyorsaságit teljesít a mezőn a mai nap folyamán. Izgalma, kihívásokkal teli nap előtt állnak a pilóták. Eső, sár, kiszámíthatatlan tapadás. A rajtpozíció gyakorlatilag nem jelent előnyt! Nagy gáz, nagy szerencse? Kiderül kinek mit hoz a szerencse és a vezetői tudás!
Fotó:

– Mikkelsen a fékutak alatti tapadás hiányolta. Östberg: “Ez borzalmas! Hogy irányítsak így?” Lappi motorproblémáit orvosolta a csapat – “Az autó olyan, mint egy hajó. Reménykedve vitorlázunk!”. Paddon azt mondta, hogy a rajtpozíciónak nincs jelentőssége. Tapaás alig van, hibátlanul kell menni. Breen Citroen C3 WRC-je “kétkerekezik”, elmondása szerint sebességváltó probléma lehet a háttérben. Sordo ott hagyott 10 másodpercet, mert az egyik kereszteződésben túlcsúszott. Latvala a második helyen fejezte be a gyorsot. A nyílt területeken elfogadható , míg a ligetes, erdős részeken, már “izgalmasabb” a tapadás. Tänaknak “kalandja lehetett, mert a az autó elején a hűtőrácsokban faágak vannak és az első aszfaltos kereszteződésben túlcsúszott. Ogier a tapadást hiányolja, de a feltételek mindenki számára azonosak.

Neuville: Huhú, volt aztán meglepetés! Tapadás gyakorlatilag nincs. Lementem az útról egyszer a partoldalra, ott hagytam egy kis időt. Így aztán nehéz lesz a fiúk mögött.

SS2 Chmielewo 1 (6.52 km)

1. Neuville 5:08.1
2. Latvala +0.7 s
3. Ogier +1.5 s
4. Tänak +2.2 s
5. Lappi +5.5 s
6. Paddon +9.0 s
7. Lefebvre +9.0 s
8. Mikkelsen +10 s
9. Sordo+11.1 s
10. Sunninen +11.9 s


 

A délelőtti körben, minden Michelines pilóta 5 db lágy abronccsal vágott neki a gyorsoknak.

Rajtlista: 1. Ogier, 2, Neuville, 3, Tanak, 4. Latvala, Sordo 5., 6. Evans, 7.Breen, 8. Paddon, 9. Hänninen, 10. Lappi, 11. Mikkelsen , 12. Östberg, 13. Lefebvre, 14. Sunninen

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ