Megkezdi idei szereplését a Tomracing Motorsport Team!

Megkezdi idei szereplését a Tomracing Motorsport Team!

MEGOSZTÁS

Ezen a hétvégén a Tomracing Motorsport Team számára is megkezdődik a szezon, hiszen míg Görbe Soma Olaszországban pattan nyeregbe az Ohvale sorozat nyitófordulójában, addig a hazai különítmény Máriapócson méreti meg magát. Míg Hartmann Ferenc a Supermoto bajnokság másodosztályában húzza majd a gázt, addig Surányi Zoltán és Surányi Balázs a Mami kupán és országos bajnokságon állnak rajthoz!

Surányi Zoltán a Trofeo motorline nemzetközi robogós bajnokságban teszi magát próbára. Zoltán országos bajnokként, és a nemzetközi sorozat második helyezettjeként jó szereplésre készül, de elmondása szerint nem lesz egyszerű a dolga.

„Idén sok külföldi versenyző is ringbe száll, de az országos bajnokság mezőnye is erősödött. Mindenképp szeretnék jó eredményeket elérni, ennek érdekében a holtszezonban teremedzésekkel igyekeztem formában tartani magam. Az elmúlt időkben látottak és tapasztaltak egyértelműen bizakodásra adnak okot, bár tény, hogy ezt leszámítva is fel kell kötnöm a gatyazsinórt!” – mondta el Zoltán, akinek mindenképp emlékezetes lesz ez a hétvége, hiszen egy mezőnyben motorozhat majd kisfiával.

Surányi Balázs nagyon sokat készült a szezonnyitó hétvégére, amikor csak alkalma nyílt rá, motorra pattant. Édesapja elmondása szerint a fiú remek formában van, és ennek megfelelően sikerre éhesen, extra adag motivációval fog pályára lépni. Balázs egy erősebb motorral kezdi ezt az évet, és a máriapócsi hétvégén már rögtön dobogóra állna a kategóriájában. Nem ez lesz az egyetlen kihívás a Tomracing versenyzője számára, hiszen a robogósok között is kipróbálja magát a fiatal tehetség!

Hartmann Ferenc szintén lázban ég, ugyanis a magyar Supermoto bajnokság is kezdetét veszi. Az idén új motorral, és nagy reményekkel induló pilóta célja a szintlépés!

„Egy új technika van alattam, ez erősebb és kezesebb gép, mint az előző volt. Nagyon várom már az első versenyhétvégét, ahol végre élesben is megmutathatjuk magunk! Szabadidőmben nem tétlenkedtem, kerékpározással, motorozással, és krosszpályás edzésekkel próbáltam magam felkészíteni a várható kemény küzdelmekre. Az idei évben mindenképp szeretnék előrelépni, így már a nyitófutamon is a kategóriagyőzelemre hajtok. Talán azzal sem árulok el túl nagy titkot, hogy a szezon egészére nézve is ez a tervem!” – zárta sorait magabiztosan Ferenc.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ