Lóska Zsolt interjú – 8. Kalandrally

Lóska Zsolt interjú – 8. Kalandrally

MEGOSZTÁS

A kalandrally lehetőséget biztosít a túrázóknak is, éppen ezért hoztunk létre számukra kategóriát, mely kevesebb gps helyszínnel, kisebb szintidővel, ezáltal rövidebb útvonallal rendelkezik. Túra kategóriának neveztük el, de tavaly családi kategóriának kereszteltük át, hiszen voltak csapatok, akik papa, mama, gyerekek felállásban adták le nevezésüket, valamint férj feleség egységek neveztek ide.

Lóska Zsoltit kérdeztük aki feleségével, Krisztinával tavaly megnyertre a kategóriát

Már otthon eldöntöttük, hogy Én fogok navigálni és Krisztina vezet. A tapasztalat meg a rutin. A rajtdobogón megjött az adrenalin, és akkor mondtam, hogy ezt meg kell nyerni, úgyhogy átlapoztuk az itinert és megjelöltük a nagypontokat rejtő helyeket. Na meg összevetettem a térképpel, mert ugye nem mindegy merre kavarodunk bele.

Nagyon jó pillanatok voltak a versenyzés közben. Volt időnk a szép tájakban gyönyörködni, almát vásárolni. Volt amikor eltévedtünk és volt, hogy a versenytársakkal bratyiztunk. De minden percét élveztük. Ja nem. Volt veszekedés is, de így volt kerek.

A verseny végén nem tudhattuk, hogy mennyi pontot gyűjtöttünk. Az eredményhirdetésre egy picit késve értünk oda egyéb dolgok miatt.

És akkor jött a meglepi, mint kiderült megnyertük a kategóriánkat. Igazából nem emlékszem rá mert a Kalandrally Afterparty nekünk korábban kezdődött mint a többieknek és valami Kőbányai nevű fejbe vert . Na jó ez csak vicc.

Aztán nyertünk még valamit, de azt nagylelkűen felajánlottuk egy versenyzőtársunknak. Nagyon szuper a rendezés, itt mindenki nyer valamit, senki sem megy haza üres kézzel, az élményekről nem is beszélve.

Ja és ezek után jött a buli faktor, na arra már tényleg nem emlékszem. Pataki Attilával buliztam valahol. Az tuti, hogy idén is nevezek, de még nem tudom melyik kategóriába.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ