Két bajnoki cím után sem pihennek – HIDEG RALLY TEAM

Két bajnoki cím után sem pihennek – HIDEG RALLY TEAM

MEGOSZTÁS

Két bajnoki cím után sem pihennek

HIDEG RALLY TEAM Rally Show Santa Domenica 2017

Hideg Krisztián – Kerék István, Skoda Fabia R5

Két bajnoki cím után mi adhat még motivációt az idei évben a szerepléshez? Az év végi jutalomjáték és a folyamatos fejlődés, tapasztalatszerzés lehetősége – na meg persze a rally iránti szerelem. Hideg Krisztián és Kerék István a múlt hétvégében Nova Goricában átvehették a Mitropa Kupa bajnoki címét, november 26-án pedig már a Santa Domenica Rally Show-n állnak rajthoz a Skoda Fabia R5-tel.

Hideg Krisztián: Nagyon kíváncsiak vagyunk, mire lehet képes az R5-ös Skoda a murván, ezért úgy döntöttünk, hogy részt veszünk a Santa Domenica Rally Shown. A hétvégi dzsembori év végi jutalomjáték, és egyben a Mikulás Rallyera való egy kis gyakorlás is lesz számunkra.

Egyedüli változás a futam szervezésében, hogy idén egy tesztet is bevezettek a programba. A pálya ugyanaz a 6,5 km-es szakasz lesz, mint a korábbi években. Öt alkalommal, körgyorsszerűen kell majd teljesítenünk. Rengetegen neveztek, majdnem 140 indulót várnak a szervezők – köztük sok R5-össel és igazán nagy nevekkel. Így nem csak egy bulifutam, de jó kis megmérettetés is lesz a hétvégén.

Szombaton a tréningekkel, átvételekkel kezdődik a program, majd shake down, illetve a látványos, tűzijátékkal fűszerezett rajtceremónia van a menetrendben. Vasárnap reggeltől pedig sötétedésig nyomjuk majd a gázt.

Nehéz most konkrét célt megfogalmazni. Nyilván nem kell megszakadnunk, nem lesz tétje a versenynek, de azért szeretnénk minél gyorsabban menni és a lehető legtöbb tapasztalatot, információt beszerezni a kocsiról, hogyan viselkedik a murván.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ