Kerényi Ádám ismét dobogón a drift EB-n – összetettben is!

Kerényi Ádám ismét dobogón a drift EB-n – összetettben is!

MEGOSZTÁS

A Tomracing Motorsport Team driftere jó formát mutatott, és a döntőben mindössze 1 ponttal maradt le a győzelemről.

Kerényi_Ádám 1
A King of Europe sorozatban vitézkedő pilóta ezúttal svájci Lignieres-ben versenyzett, és az Ausztriában szerzett győzelme, valamint a pechesen alakult angliai forduló után, egy számára még ismeretlen pályára látogatott:
„Három hét alatt három verseny, Ausztriában győztünk, Angliában becsúszott egy hiba a tsuiso csaták során, ahol legjobb tizenhat között sajnos idejekorán véget ért számunkra a versengés. De nem csüggedtünk, ez is része az autóversenyzésnek. Pihenésre azonban nem volt sok idő, a hétvégén Svácjban folytattuk a bajnokságot. A pályát nem ismertem, ennek ellenére jó szereplés, értékes pontok, és dobogó reményében érkeztünk. Szombaton az edzések, és a kvalifikáció során még nem igazán éreztük a pályát, az autóval is voltak apróbb gondok, de aztán összeállt minden. Negyedik helyre sikerült kvalifikálnom, vasárnap pedig következhettek a páros csaták, melyek során szépen meneteltünk, és csak a döntőben állítottak meg, ott is csupán egyetlen pont különbséggel maradtunk le a pódium legfelsőbb fokáról. Az összetett második hely úgy gondolom egy jó eredmény. Harmadik vagyok a pontversenyben, közel a másodikhoz, de jóslatokba még nem bocsátkoznék. Az új autót egyre jobban megszokom, már szeretem is és egyre ütőképesebbek vagyunk együtt, akármi benne lehet ebben a szezonban! A továbbiak azon múlnak, hogyan sikerül a következő két hétben rendbe tenni, újból felkészíteni a technikát a Spanyol futamra!” – zárta mondandóját Kerényi Ádám, a Tomracing Motorsport versenyzője.

Kerényi_Ádám 2.Biel Richárd, a Tomracing Motorsport csapatkoordinátora is elégedetten nyilatkozott versenyzőjük teljesítményéről:

„Tudtuk, hogy sűrű programunk lesz és nem lesz könnyű menetelés, de örülünk, hogy túl vagyunk rajta, sőt elégedettek is vagyunk. Ádám odaért az összetett dobogóra és innentől kezdve a következő 3 forduló nagyon fontos lesz. Úgy gondolom a legnagyobb ellenfél a holland, Remmo Niezen lehet, aki nagyon erős és tapasztalt versenyző, vezeti a bajnokságot, de Ádám ellene tudott nyerni Ausztriában, ugyanakkor most mögötte lett második. Lesz miért izgulnunk!”

Kerényi_Ádám dobogó
A csapattal kapcsolatos hírek elérhetők itt, a facebook oldalon is.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ