Kalandos verseny a Mecsekben

Kalandos verseny a Mecsekben

MEGOSZTÁS

A D2-es kategória harmadik helyén ért célba a Gyenes András – Horváth Levente duó az 55. Mecsek Rallye-n.

Andrásék hosszú és fárasztó versenyt futottak, volt pár kalandjuk, de elértek a célig, ahol a jó érzések mellett azért akadt olyan is, aminek annyira nem örülnek.

„Hosszú és fárasztó verseny volt, ami számunkra abszolút eredményesen jött ki” – kezdte a beszélgetést Gyenes András, majd hozzátette. „Volt két kalandunk, először a kettes gyorson történt, hogy a gyorsasági vége felé kijött elénk az erdőből két quados és 500 métert mentek előttünk a gyors végéig, ez nagyon megzavart minket. A másik pedig a verseny másnapján történt, rámentünk egy belső íven lévő gumira, a kocsi felállt két kerékre és majdnem át is fordultunk, itt megsérült a futómű, de a szervizes fiúk tudták orvosolni.”

A versenyük hibamentes volt, de az a fránya önindító most sem bírta ki az egész versenyt.

„Végig egyenletes teljesítményt nyújtottunk, csak a verseny legvégén szembesültünk vele, hogy újra előjött az önindító hiba. Szerencsére a Széchényi tér lejtős, ezért nem okozott problémát, hogy eljussunk a Park Ferméig. Jót mosolyogtunk rajta, ahogy az egész hétvégén ezt tettük. Jó verseny volt, jó hangulatban telt az egész hétvége. Talán az egyetlen dolog, amit rosszul élünk meg, annak ellenére, hogy a D2-es kategória harmadik helyén értünk célba nem kaptunk kupát. Az idei évtől csak a kategória első helyezetteket díjazzák, ami nagyon rosszul esik az összes versenyzőtársamnak és nekünk is. A kupa egy emlék, ott kellene lennie a polcon, amikor évek múlva az ember visszaemlékezik a versenyekre” – zárta a beszélgetést Gyenes András.

A fiúk a folytatásban a Vértes Rally-t tervezték, ám ez a jelenlegi pletykák alapján nem biztos, hogy megrendezésre kerül.

A csapat együttműködő partnerei: Robitlág Bt. – Szállítmányozás hatékonyan, Orinionway Kft., Raiker Kft., Huniper Permetező Kft., Egrokorr Zrt., C+D Mérnöki Kft., Dokutech Center Kft., Evolution Consulting Kft., Innovitas Kft., Ecoffice Technology Kft., Pálinka ABC., Best-Vill 2000. Kft., Seqomics Kft., ATG&CO Kft., Dél-Projekt Kft., Labnet Hungary Kft., Koós-Wéber Kft., B.B. TEAM, S.R.O., Tower-Tech Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ