Idén is Trabanttal kezdék a szezont

Idén is Trabanttal kezdék a szezont

MEGOSZTÁS

A hétvégén a kiskunlacházai Frt Klub napon kezdte a szezont a Gulf Racing Team versenyzője Strider Zoltán. Mivel a Mitsubishi még nem készült el, ezért a Trabantra esett a választás, ami most sem hagyta cserben a versenyzőt.

„Mindenképp szerettünk volna versenyezni a szezon előtt és voltak olyan fejlemények, hogy a Mitsubishi is elkészül. Mivel az autó mégsem lett kész, versenyezni pedig nagyon szerettünk volna, ezért jött az ötlet, hogy a Trabantot elővegyük a garázsból” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán, majd hozzátette: „Nagyon jól éreztük magunkat Kinskunlacházán, bohóckodtunk egy jót és még a kategóriánkat is megnyertük. Sajnos most nem voltak túl sokan a versenyen és a kategóriánk is gyenge volt. A nagy abszolútban is sikerült megvernünk húsz autót, ami köbcentiben mind a duplája volt a miénkhez képest.”

Igaz a verseny jól sikerült, de az autó csak az utolsó pillantig bírta ki.

„Sajnos az utolsó futamon utólért minket a technika ördöge, az egyik hengernél kifújt a hengerfejtömítés, ennek ellenére be tudtuk fejezni a versenyt. Hazafelé Budapesten Szabó Györgynél leadtuk az autót javításra. Reméljük sikerül mielőbb felkészíteni, hiszen elképzelhető, hogy a Miskolc Rallye-n ezzel indulunk majd” – zárta a beszélgetést Strider Zoltán.

Folytatás a csapat hazai versenyén Egerben, ahol az ORC-ben már egy R4-es Mitsubishivel állnak rajthoz Zoliék.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Gulf Lubricants Hungary Kft., Pápai Beton Kft., Wimmer Trans Kft., Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Honor Trans-Sped Kft., BM KOMP kompresszortechnika, Max-Transport Bt., Bolyki – Terra Kft., Hardy Working Tools, Láng Kft., Dr. Rettig Richárd, Cseró Kft., Pro Work, Kele Car Kft., Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Tiszta Víz Üzletház, Lead Design Kft., Confidenza Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ