Hangodi Beni : “… a bakancslistámból nem maradt olyan dolog, amit...

Hangodi Beni : “… a bakancslistámból nem maradt olyan dolog, amit ne tudtam volna kipipálni.”

MEGOSZTÁS

img_9334

Hangodi Bendegúz

Rallycross – Magyar Kupa, Astra Divízió

Autocross – Swift Junior Kategória

Nyirád, Autocross CEZ, Rallycross OB

Hangodi Bendegúz máriapócsi hiányzását követően Nyirádon tért vissza a rallycross OB mezőnyébe, mindezt megspékelve egy autocrossos kirándulással.

Hangodi Bendegúz:  Az évadzáró futam kicsit “bulisra” sikerült. A  Magyar Kupa Astra Divíziójában indultam, nem vártam semmilyen eredményt magamtól, mert ez volt az első versenyem ezzel az autóval. Az Astra egy meglehetősen érdekes autó, nagyon nehéz vezetni. Mivel mindenféleképpen kiakartam próbálni ezt a kategóriát, számolnom kellett azzal, hogy elegendő tapasztalat nélkül állok oda a rajtrácsra, mielőtt jövőre feljebb lépek.

Az autocrossban kötelező volt rajthoz állnom. Jó kis játékként éltem meg a kategóriát, így  igazán bulisra sikeredett a szezonzáró.

Év elején teljes szezont terveztünk a Junior Kupában, de miután sorozatban jöttek a kudarcok és a kizárások, majd a véleményem szerint szigorúan meghozott egy futamos eltiltás is közrejött, hogy . Azt gondolom, hogy a Junior Kupában eltöltött  két év nagyon kemény volt a számomra, de felkészített a komolyabb kategóriákra. Itt minden tapasztalatra sikerült szert tennem, a bakancslistámból  nem maradt olyan dolog, amit ne tudtam volnaimg_9113 kipipálni.

Jövőre a dolgok jelenlegi állása a Góth Viktor féle Corsa, Magyar 1.6 . Meglátjuk, mi lesz az első versenyen… és úgy állunk, majd a jövőhöz. Kicsit lehiggadtam úgy érzem nem leszek már forrófejű, mint korábban.

img_9666

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ