A H-MOTO Team utánpótlása nyeregbe száll

A H-MOTO Team utánpótlása nyeregbe száll

MEGOSZTÁS

Az előttünk álló hétvégén a H-MOTO Team utánpótlás bázisa lép reflektorfénybe, ugyanis folytatódik a MAMS UP bajnokság, a dunaszerdahelyi fordulóval. Vincze Hanna, Szilárd Zalán, és Kakuszi Ádám már tettre készen várja a versenynapot, az újabb alkalmat a motorozásra.

Vincze Hanna bizakodva tekint a szlovákiai kiruccanás elé:

Hétvégén Szlovákiában lesz a bajnokság következő fordulója. A dunaszerdahelyi pályán egyszer már edzettünk, de versenyem még nem volt rajta. Az elmúlt hetekben is sokat motoroztam Kistarcsán és Kakucson, ezáltal úgy érzem, jó formában vagyok. Remélem most a motorom is jól fog működni és egy jó eredménnyel térhetünk haza.”

Hanna

Szilárd Zalán számára nem ismeretlen az a gokart pálya, ahol a soros fordulót rendezni fogják, ehhez mérten igyekezett felkészülni:

Ismerjük a pályát, hiszen már tavaly is versenyeztünk és edzettünk itt. Erre a fordulóra is motorozással, erőnléti edzéssekkel, és egy kis ROAD koncerttel készültünk. A középmezőnyben szeretnénk végezni, reméljük a technika is partner lesz, a keddi gyakorlás során minden a legnagyobb rendben volt!” – tolmácsolta kisfia, és saját érzéseit is Szilárd Zsolt, Zalán édesapja.

Zalán

Kakuszi Ádámot a tavalyi esztendőben elkerülte a szerencse, reméli, ezúttal minden máshogy alakul majd:

A tavalyi két versenyen már indult itt Ádám, igaz egy gyengébb, és műszakilag instabil motorral, valószínűleg ezért nem zárta a szívébe ezt a pályát. A most következő hétvégén már az új SSP 300-as géppel áll rajthoz, az eredményt illetőleg elvárásunk nincs, csak épségben hozza haza magát, és a motorját – az időmérőn és a versenyen is! Kecskeméten gyakoroltunk a versenyre, és egy táborban is járt Ádám. Ezen kívül crossfit edzésekkel készültünk, hogy a várható nagy meleget is jól bírja!” – mondta el Ádám anyukája.

Ádám

Kiadja: H-MOTO Team és Publicity Aim Kft

Szerző: Tóth Krisztián Márk

Képek: H-MOTO Team

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ