Gp2 maláj nagydíj – “láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni…”

Gp2 maláj nagydíj – “láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni…”

MEGOSZTÁS

Mintha semmi sem változna… Pierre Gasly és Antonio Giovinazzi – egyszóval a Prema térhódítása félelmetes. Nem számít, hogy épp Spa, Monza, vagy Malajzia, a pilótapáros verhetetlen tűnik. Gp2 híreink:

Az első szabadedzéssel kezdetét vette a maláj nagydíj, amelyet meglehetősen fura időpontban tartottak. A Gp2-ben bevett pénteki szabadedzés-időmérő kombót ezúttal kettébontották, és a gyakorlást csütörtökön rendezték. Nem születtek nagy meglepetések. Ami talán mégis eltért a megszokottól, az az egészségügyi problémák miatt távol maradó Rapax-os Arthur Pic, és az őt pótló Johnny Cecotto újbóli feltűnése volt.

Szabadedzés:

fp1

A kvalifikációra pénteken, magyar idő szerint hajnalban került sor, és aki abban reménykedett, hogy a lebonyolítási rend változása esetleg megzavarja az élen állókat, azt ki kell ábrándítanunk. Viszont nézzük a pozitívumokat!
gio

A bajnokság zárása előtt két fordulóval, és négy versennyel még minden nyitott, három versenyzőnek is lehet esélye beleszólni a végső cím eldöntésébe, de talán nem vállalunk nagy kockázatot azzal, ha finoman megjósoljuk, hogy mindenképp látunk majd Prema-s versenyzőt a dobogó legtetején. Viszont a Gp2 az GP2, utánpótlásszéria lévén mindig fennáll a rizikófaktor, és egy házmesteri hasonlattal élve: “láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni…”

Időmérő edzés:

qual

Folytatás holnap reggel hazai idő szerint 5:50-kor, a főversennyel!

Képek: Gp2 Media Service / Zak Mauger

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ