Fontos pontok Veszprémből

Fontos pontok Veszprémből

MEGOSZTÁS

Jól vizsgázott az első közös murvás rallye versenyén a Speedy Motorsport párosa, a Kovács Marcell – Paizs Róbert duó. A Rallye2-es Taxi4 Veszprém Rallye-n egy Citroen C2R2Max-szal abszolút hatodik helyet szerezték meg.

A versenyt megelőzően részt vettek a hivatalos teszten, ahol próbáltak megismerkedni az autóval és pár teszt kör alatt elsajátítani a vezethetőségét. Az első körben ezt folytatták, ott még az látszódott szokniuk kell az autót és a féktávokat.

„Azt gondolom kellett egy kis idő, mire megszoktam az autót és a veszprémi pályákat is. A második körben már sokat tudtunk gyorsulni és önmagunkhoz képest is sokkal jobb szakasz eredményeket értünk el” – kezdte a beszélgetést Kovács Marcell.

Amit az elején elvesztettek, azt később már nehéz lett volna visszahozni, de így is elégedettek lehetnek, hiszen az autó, a csapat és a talaj is új volt számukra.

„Az autó szuper volt és a csapat kiszolgálása is. Egyedül a fékekkel nem vagyok elégedett. Azt gondolom az autó nagyon gyors, de a fékjei ehhez gyengék” – mondta Marci, majd hozzátette: „Nagyon sajnáljuk, ami történt. Szomorúak vagyunk, hogy egy ilyen baleset történt a versenyen. Az egész csapat nevében kívánunk a Neukirchner András – Pardi Kata duónak mielőbbi felépülést.”

A folytatásban kihagyják a Baranya Kupát és majd a Salgó Rallye-n szállnak újra csatába a Hondával.

Köszönjük Partnereinknek: Ri-Car Autójavító Kft., PR-Parts Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ