26. Veszprém Rally beszámoló – Kovács Antal – Istovics Gergely

26. Veszprém Rally beszámoló – Kovács Antal – Istovics Gergely

MEGOSZTÁS

A századik versenyét teljesítő autónk szinte mèg ki sem hűlt, hiszen alig,hogy hazajöttünk Szlovéniából 5 nap múlva már Veszprèmben voltunk,hogy a magyar bajnokság egyetlen murva borítású versenyén részt vegyünk.

Tradicionàlisan hosszú èvek óta biztos pont a naptárunkban a Veszprèm rally,annak ellenére,hogy a murvás talaj és a nagy meleg egyvelege miatt egy igazi túlélőverseny 🙂

A szervezők idèn magát a verssenyt egy napba sűrítettèk, ennek ellenére egy igazi jól szervezett pörgős versenyt hoztak össze és habár a pàlyàk kivètel nélkül ismerősek voltak,mègis komoly figyelmet igènyelt a teljesítésük.

A szombati napon a kvalifikàcióval kezdtünk (rajthelyvàlasztó) és sajnos mindjárt le kellett nyelnünk egy keserű pirulát ugyanis az autómk féltengelye eltörött ezért csak nagy nehèzsegek áràn és a megszokottól lassab tempóban abszolváltuk a szakaszt. Ez sajnos a 3.-ik rajt pozíciót eredményezte szàmunkra és mivel a murvàn a mezőny eleje mèg “takarítja” a pàlyàkat így igazàn vérmes reményeink nem lehettek a végelszàmolást kovetően.

Egy stabil és jó tempóval kezdtünk de rengeteget csúszkàltunk, ennek ellenére nagyon élveztük az autózást. Az autó problèma mentesen tette a dolgát a dèlutàni körökre nekünk is egyre jobban jött meg az ömbizalmunk és aprókat előre lépdelve a verseny vègèn az ORB 8.-ik helyén találtuk magunkat.
Ennél kicsit szerettünk volna előrébb vègezni, azonban mivel a bajnokságban nem igazàn vagyunk érdekeltek ezért alapjában vève ezzel a helyezèssel is elégedettek vagyunk.

Egy rendkívül jól szervezett Veszprém Rallyn vehettünk rèszt érdemes volt “haza” látogatnunk 🙂 Sok pihenés megint nincs mert július 26-27 én a Baranya kupán folytatjuk melyet az elmúlt 2 èvben sikerült abszolútban is megnyerni, így idén a cél a mester hármas elèrése lesz 🙂

Anti és Gergő

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ