Feltöltődünk a hétvégi futamon

Feltöltődünk a hétvégi futamon

MEGOSZTÁS

Már nagyon várta Hibján Joci és Szollár Csabi, hogy újra elinduljon a ralis élet. Ezért szombaton és vasárnap a Zabar-Domaháza szakaszán fognak oda-vissza autókázni.

Hogyan éltétek meg a kényszerpihenőt?

– Az én életem nem vette ki annyira a részét a COVID-ból. Szerencsére nem állt meg munka terén az életünk, aminek nagyon örülünk, hiszen sajnos sok ember megszenvedte a munka hiányát. A verseny egyedül, ami kimaradt jó ideig… és hiányzott, mert kicsit az a mi „wellnessünk” a hétköznapok mellett. Viszont próbáltuk a jó oldalát nézni, hogy több idő maradt az autó felkészítésére, és reméljük az év hátralévő része felszabadultabban zajlik majd.

Fél év alatt azért egy kis teszt is jutott nektek.

– Valóban, egyszer voltunk idén Máriapócson, ahol kicsit megmozgattuk a kocsikat revízió után. Meg nekünk is szükségünk volt már arra, hogy beülhessünk. Ideje normálisan leporolni a verdát, és menni mindenhol, ahol lehetőséget kapunk még ebben a félszezonban. Továbbra is a Peugeot Kupában tervezünk versenyezni, de előtte most jól fog jönni egy kis tesztelési lehetőség a Zabar-Domaháza szakaszon.

Semmi kényszer, csak felhőtlen kocsikázás?

– Ahogy mondod. Oda-vissza fogunk autókázni, ismert pályán. Igazából semmi célt nem tűzünk ki, sima tesztfutamnak szánjuk a Salgó előtt. Lassan már ott tartunk, hogy mindegy hol megyünk, csak végre kocsiba üljünk. Szollár Csabival folytatjuk a küzdelmet, és persze a spanoskodást a Peugeot 208 R2-vel.

Partnereink:

Cornexim Kft, ABT ROLL Kft, Gerda Trans Kft, Fehértó Trans Snack Kft, Szimita Trade Kft, Small East Bt, Varga-Ic Kft, K+K Spedit Kft, Vár-Team Kft, Multi-Ház Kft, Nyírségtefu 2009 Kft, Intrudair Kft.; Kelet Power Kft, Tuning Show Kft.; Hungaro Hause Kft.; Prestito Kft.; Laki-Szig Kft.; Csababusz Tours Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ