Favoritként érkezik Miskolcra a Korda Racing

Favoritként érkezik Miskolcra a Korda Racing

MEGOSZTÁS

Öt párossal, köztük az abszolút bajnoki ponttáblázat éllovasaival, érkezik az Országos Rally Bajnokság idei második állomására, a 25. HELL Miskolc Rallyra a Korda Racing csapata.

A remek szezonkezdet után, bizakodva várja a magyar bajnokság idei második állomását a Korda Racing. Az egri abszolút futamgyőzelem után újabb sikert könyvelhetett el a csapat, Klausz Kristóf a Korda Racing Skoda Fabia R5 versenyautójával második versenyét is megnyerte a Mitropa Kupában, így a csapat sikerektől feltüzelve érkezik Miskolcra. Vincze Ferenc az szezonnyitón elért futamgyőzelmével és az ott bezsebelt extra pontokkal 10 pontos előnnyel vezeti a pontvadászatot, ezt pozíciót szeretnék megőrizni a 25. HELL Miskolc Rally céljában is.

Vincze mellett az ORB értékelésben ezúttal is Kerék Balázs száll még harcba a csapat színeiben, míg az ORC-ben Egerhez hasonlóan ismét három versenyzőpáros áll rajthoz. A szezonnyitóhoz képest itt azonban változik a csapat összetétele, az állandóságot Vizelli Károly és Makovics Ádám képviseli, Hevesi István ezúttal nem tud rajthoz állni. Az ORC-s brigád azonban így sem marad Mitsubishi-s versenyző nélkül, hiszen érkezik Órai Balázs, aki egy EVO IX-es Lancerrel áll rajthoz Miskolcon.

„Nagyon szeretjük a Miskolc Rallyt, de most nem csak emiatt várjuk fokozott izgalommal a rajtot.” – jegyezte meg Korda Erik a negyedszázados évfordulót ünneplő magyar bajnoki futam előtt. „A népkerti salakmotoros prológ, a rengeteg néző által teremtett különleges hangulat, a remek pályák és a kiváló szervezés mellett számunkra az extra pluszt az jelenti, hogy az egri győzelemml Ferike és Igor élre álltak a bajnokságban, így most mindenki minket akar elkapni.”

A 25. HELL Miskolc Rally egyik különlegessége, hogy a szervezők egyetlen versenynapba sűrítették a verseny lényegi részét, így április 25.-én szombaton, egy tucat gyorsasági szakaszt követően, több mint 150 versenykilométer megtétele után hirdetnek győztes. „Nagyon nehéz versenyre számítunk, mert bár csak egy napot kell mennünk, de akkor annyit, mint a Világbajnokságon. A pályák sem egyszerűek, egy körben lesz két rövidebb és két hosszabb, közel 20 kilométeres gyorsasági, összesen pedig három kört megyünk kora reggeltől késő estig, így az abroncsoknak és a kondíciónak is fontos szerepe lesz a végelszámolásnál és akkor még nem beszéltünk az időjárásról. Úgy érzem a felkészülésünk nagyon jól sikerült, nagyon jól tudtuk mind időjárásban mind a pálya jellegében szimulálni azt, ami Miskolcon vár ránk.”

A Korda Racing versenyzői a 25. HELL Miskolc Rallyn:

#9. Vincze Ferenc/Bacigal Igor, Skoda Fabia R5

#40. Kerék Balázs/Őry Tamás, Citroen DS3 R3

#44. Órai Balázs/ Vrezgó Balázs, Mitsubishi Lancer EVO IX

#49. Makovics Ádám/Szabó Tamás, BMW E46 M3

#60. Vizelli Károly/Nagy Péter, Lada VFTS

 

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

 

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., Travel4You Kft., Lánchíd 19 Hotel, Verbis Kft., Blaora Kft., Corax-Bioner Kft., Stefani Kft., Rábakert Kft., Start Complex Service Kft., Industial Electro Service Kft., FEOL Kft., Raorg Translog Kft., MNR Kft., Autó-Szoft Kft., BIO-EU Kft., Sztráda 92 Kft., Al Oliva Kft., Prémium Szerszámker Kft., ZN-Tech Kft., Natur Tanya Kft., Ventil Kft., Young Kft., Régió-Center Kft., Iramko Trade Kft., BWS Belsőtér Belsőépítészeti Kft., VPT-Group Kft, Schwarzmüller, Úsovsko Kft., Busz-Plusz Kft., Kuhn Rakodástechnikai Kft., VIWA, Szerszámbróker Kft., Staplecare Kft., Abacus Invest Kft., Tibuktu Bt., PP Média Kft., Young BTS Kft, Music Engine Kft, Szakálfém Kft, Kuhn Földmunkagép Kft, Agria-Telecom Kft, Qtimax Hungary Kft, HSI-Mátra Kft, Bartron’07 Kft, Penzz-Impex Kft

2019. április 25.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ