Ez a hétvége a tökéletesebbnél is tökéletesebb teljesítményt igényel – Sebastien Ogier

Ez a hétvége a tökéletesebbnél is tökéletesebb teljesítményt igényel – Sebastien Ogier

MEGOSZTÁS
FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2017 -WRC Poland (POL) – WRC 29/06/2017 to 02/07/2017 – PHOTO : @World

Jelenleg 11 ponttal vezeti a pilóták pontversenyét Sebastien Ogier. A WRC Finn Rally versenyhétvégéjét követően a négyszeres világbajnok abban bízik, hogy növelni tudja az előnyét a bajnokságban.

Miután 2013-ban már megnyerte a futamot, a francia pilóta, tudja, hogy kell tennie a győzelemért. Ogier eltökélt szándéka a lehető legjobb eredmény elérése a híresen nehéz finn erdőkben.

Sebastien Ogier: A Finn Rally a legfontosabb futamok egyike a szezonnak. A finnek mindig tudják, hogy hogyan kell jól teljesíteni ezen a számukra testreszabott rallyn. A hétvége időjárása eddig úgy néz ki, hogy kiszámíthatatlan. Várnunk kell még vele, majd meglátjuk. A verseny elejétől az élbolyban szeretnénk autózni.

FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2017 -WRC Poland (POL) – WRC 29/06/2017 to 02/07/2017 – PHOTO : @World

Ez a hétvége a tökéletesebbnél is tökéletesebb teljesítményt igényel , hibátlanul kell vezetned az ehhez szükséges önbizalommal .

A múlt héten volt egy tesztünk, ami sajnos rövidebbre sikeredett. Sajnos a csapattársaim nem tudták folytatni a gyakorlást. Az autó egyszerűen fantasztikusnak tűnt. Nagyon várom már a versenyt és bízom abban, hogy egy jó eredményt érünk el a bajnoki címért folyó csatában.

A múlt héten csütörtökön az utolsó tesztfutás alkalmával Ogier megtörte az autót, lecsúszott a szakaszról és egy fának ütközött. Egy hatalmas sziklával ütközött, ami megtörte a felfüggesztést. A Fiestát nem lehetett a helyszínen javítani. Így Evans és Suninen tesztprogramjának időterve is változott ! “Semmit sem tehettem az ütközés elkerülése érdekében. Egy nagy szikla volt az egyik hosszú nyújtott és nagyon gyors kanyarban az ideális íven, hatodik telin.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ