A célom nem kétséges: a győzelem! – Jari-Matti Latvala

A célom nem kétséges: a győzelem! – Jari-Matti Latvala

MEGOSZTÁS

A Toyota Gazoo Racing Rally Team három finn pilótával vág neki a WRC Finn Rallynak – Jari-Matti Latvala, Juho Hänninen, Esapekka Lappi. A jyväskyläi közontú futam csütörtök este a Harju városi gyorssal kezdődik, pénteken 12, szombaton 8 szakasz vár a mezőnyre. Szombaton kétszer is teljesítik a pilóták a legendás Ouninpohja szakaszt. Vasárnap négy gyorsasági szakasz szerepel a programban. Az SS25 Oittila – Power Stage 13:18 órakor kezdődik majd helyi idő szerint.

Jari-Matti Latvala 2011-2016. között kétszer nyerte meg a futamot, míg kétszer a második és egy egy alkalommal a harmadik helyen fejezte be a rallyk, rallyját. A finn pilóta a szezonban megszerzett  112 pontjával az összetett harmadik helyén áll hazai futama előtt.

Jari-Matti Latvala: A Monte – Carlo Rally mellett a Finn Rally az a futam, amelyet mindenki meg szeretne nyerni, különösen ha finn vagy. Ez nyomást jelent, de pozitív nyomást! A célom nem kétséges: a győzelem! Azt gondolom hogy ma már nem jelent akkor előnyt a finn pilótáknak a hazai pálya. Ha ránézünk a versenynaptárra láthatjuk a különböző helyszíneket, ahol számos pilóta komoly tapasztalatokra tud szert tenni. Nagy küzdelemre számítok.

Fotó: http://toyotagazooracing.com

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ