Egy kilométer hiányzott

Egy kilométer hiányzott

MEGOSZTÁS

A 2019-es Országos Rallye Bajnokság egyetlen murvás versenyén a Taxi4 Veszprém Rallye-n az utolsó szakaszon a kilencedik helyről esett ki a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – Dr. Kovács Annamária duó.

A verseny előtt egy hatvan kilométeres teszttel hangolódtak a murvás talajra és Zoli maximálisan megelégedve nyilatkozott a tesztről és a csapat munkájáról. A tesztet követően a kvalifikáción a 13. helyet szerezték meg, majd a rajthelyválasztáson az ötödik rajtpozíció jutott nekik.

„Élveztük a versenyt, mert nagyon szeretem a murvát. Az autó is nagyszerű volt, csak a végére ért el minket a technika ördöge” – árulta el Lencse Zoltán.

Az utolsó várpalotai szakaszon jelentkezett a probléma, majd így teljesítették a nagylőtér gyorsasági szakaszt is. Eltörött az egyik féltengely és a váltónak is baja lett.

„A kiesés miatt csalódott vagyok, mert jó lett volna végig menni az utolsó négy kilométeres szakaszon, ám ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam a csapattal és tetszik az új irány is. Jók voltak az új beállítások, amiket még meg kell szoknom” – tette hozzá Zoli.

A csapat legközelebb az Ózd-Salgó Rallye-n indul majd.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., Proxima Elektro Kft., NK-Gép Kft., Silicon Computers Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Kereken-Oil Kft., SDS18, Prior Kft., White PSL Trans Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Evocool.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ