Akár Biasionnak is navigálhatsz a Lanciában a Rallylegend-en

Akár Biasionnak is navigálhatsz a Lanciában a Rallylegend-en

MEGOSZTÁS

SEBASTIEN LOEB A CITROEN C4 WRC, MÍG SEBASTIEN OGIER VOLKSWAGEN POLO R WRC KORMÁNYA MÖGÖTT, MIKI BIASION A LANCIA DELTA-val  a “COLIN MCRAE TRIBUTE” SZTÁRJAI KÖZÖTT A RALLYLEGEND 2017-BEN. KRIS MEEKE (CITROEN XSARA WRC) ÉS PIERO LONGHI (TOYOTA COROLLA WRC) AZ ELSŐ NEVEZŐK KÖZÖTT A WRC-KITCAR OSZTÁLYBAN, MÍG STIG BLOMQVIST (AUDI QUATTRO S1) A LEGEND STARS KÖZÖTT.

San Marino Köztársaság. A Rallylegend 2017-es puzzle, amely rendkívül kiválasztott darabokból áll, kezd formálódni és ígéretet hozza egy olyan show-nak, amely „hivatalból” minden idők felejthetetlen rally eseményei közé kerül.
A versenyre továbbra is érdekes további nevezéek érkeznek és hol van még a szeptember 28-án záruló a nevezési határidő.
Az előnevezési kérelmek között szerepel a Citroen Xsara WRC-t vezetõ Kris Meeke, aki a 2017-es rali vb-n Citroen gyári versenyző,  három vb futamgyőzelemmel  és 2009-ben az Intercontinental Rally Challenge címmel a tarsolyában. A WRC-KIT osztályban a versenytársai között megtalálható Piero Longhi az olasz ralibajnokság (CIR) korábbi győztese, a Toyota Corolla WRC kormánya mögött, az oldalán “Pucci” Grossi-val. “Lucky” Battistolli, többszörös Európa és olasz historic bajnok a “historic” kategóriában lesz, míg a már állandó résztvevő N-csoportos Világbajnok uruguayi Gustavo Trelles ezúttal egy Lancia Integrale-val.

Egy másik bejelentett és várt résztvevő  a látványosan közlekedő angol pilóta, Frank Kelly, aki a közönséget a Ford Escort MK2-vel együtt „izgatja”.
A Legend Stars ászai közül Stig Blomqvist már megerősítette részvételét. 1984 rally világbajnoka Audi Quattro S1 –el érkezik.
És ez csak a kezdet…

LOEB, OGIER ÉS BIASION VÁLASZTOTT A KÉSZÜLÉK A “CHAMPION PARADE”
A versenyprogrammal párhuzamosan alakul az idei kiadás másik fő eseménye:  a “Colin McRae Tribute”, a “Champions for a Champion Parade”, a “Colin’s Parade”-val  együtt.
A Rallylegenden jelen lévő összes világbajnok a “Colin’s Parade” -on részt vesz a világbajnoki címet viselő autó (vagy olyan autó) fedélzetén.
Néhány fontos visszajelzés már meg is történt:  Sebastien Loeb (a 2004 és 2012 közötti években kilenc világbajnoki címet szerzett) a Citroen C4 WRC-vel, míg a Hírességek Csarnokában őt követő Sebastien Ogier a 2013-tól 2016-ig terjedő időszakban négy világbajnoki címmel, akinek az MSport csapata – nagyon sportszerűen  – lehetővé tette a Rallylegend-en, hogy egy szakaszon vezesse a Volkswagen Polo R WRC-t. Dupla szerepben, hiszen a rally-n is indul, de világbajnokként  a “Champions Parade” Stig Blomqvist vezeti  az Audi Quattro S1-et. Egy másik megerősítést adott Miki Biasion, aki nyilvánvalóan nem hagyja ezt az eseményt, és 1988-ban és 1989-ben nyert  két világbajnoki címet a Lancia Delta Integrale Martini számára.

“AZ IDŐ LEGENDÁJA”: EBERHARD & CO
Ebben az évben az Eberhard & Co 130. évfordulóját ünnepli, a siker és az érzelmek tették teljessé életüket, nagy elkötelezettséggel bírnak a technikai és esztétikai minőség iránt. A rendezvény megünneplésében az Eberhard & Co a Rallylegend 2017 partnere, úgy döntött, hogy jutalmat ad.
Mindazok, akik már vásároltak vagy megveszik a Rallylegend All Plus jegyet (csak on-line és korlátozott számban kaphatók) részt vehetnek a fantasztikus nyeremény játékban, Rallylegend Experience nyereményt kínál a többek között egy felejthetetlen “különleges szakaszra” a Lancia Delta Integrale-ban egy olyan nagy bajnok mellett, mint például a Miki Biasion.

Két ász a rali történelméből  egy különleges szakaszon a Lancia Delta Integrale-ban  Miki Biasion vagy Andrea Aghini mellett. Valamit mesélni kell a gyermekeknek és unokáknak. Az álom valósággá válhat a Rallylegend-en, aki a “Rallylegend Experience” pass-ot választja élhet egy olyan lehetőséggel, amely  számos más exkluzív élményt is magában foglal, azok számára, akik úgy döntöttek, hogy élnek Rallylegend belső világának megismerésének lehetőségével.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ