Az Ördög Sátán előfutóként állt rajthoz

Az Ördög Sátán előfutóként állt rajthoz

MEGOSZTÁS

tajmel-1

Tajmel Tibornak megérte hallgatni Csendes Zsolt Baráti invitálására, hiszen a Rallycross Országos Bajnokság Super Touring Cars +2000 kategóriájában bajnok lett. Ezután visszalátogatott a Rallye világába. A Magyar Amatőr Rallye Bajnokság északi régió VII. futamán előfutóként állt rajthoz vendégnavigátorával. Az október 15-16 között megrendezett GOBALDARU Rallye Sprint a Borsodbóta és Sáta közti szakaszon zajlott.

A navigátorülésbe egy barátom fia foglalt helyet, Rigó Martin személyében, aki 19. születésnapi ajándékaként vett részt a rendezvényen. Tibiék nehezen találtak megfelelő ülést Martin számára, hiszen már jócskán kinőtte a rugdalódzót, magassága a két méterrel dacol.

Tibi meglátása szerint kicsit vontatott volt a rendezvény, de ez betudható annak, hogy a versenyzőknek ez egy nagy kihívásokkal járó pálya volt. Az eső és a hosszú gyors miatt, sokan elhullottak. Előfutóként az időket csak megnézte és látta, hogy egy – két zsigulis, aki megfelelően fel volt készülve, szédületes időket mentek. Reméli, hogy vendégnavigátorának sikerült örömöt szereznie. Következő versenye a Szilveszter Rallye lesz, ha minden összeáll.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ