Az M-Sport még mindig a 2023-as ülésekről tárgyal

Az M-Sport még mindig a 2023-as ülésekről tárgyal

MEGOSZTÁS
December 15-ig van még ideje az M-Sportnak!

Az M-Sport Ford csapatfőnöke, Rich Millener szerint a csapat még számos pilótával tárgyal a következő szezonról.

Craig Breen távozását a brit csapattól – majd visszatérését a Hyundaihoz – a múlt héten erősítették meg, de az M-Sport 2023-as felállásáről egyelőre nincs hír.

– “Van időnk !”– mondta Millener. „A Monte nevezése december 16-án zárul – ez egy hónapot ad a dolgok rendezésére. Bízom benne, hogy addig lesz hírünk.”

„Közhelynek hangzik, de valójában mindenkivel a jövő évről beszélünk. Még mindig nagyon sok lehetőségünk van. Természetesen Gusszal [Greensmith] és Pierre-Louis [Loubet] beszélgetünk – mindkettőjüknek sikeres 2022-es szezonja volt velünk, és szeretnénk folytatni velük a munkát.”

 

Millener nem kívánt nyilatkozni Ott Tänak M-Sporthoz való visszatérését övező spekulációkról, azon túl, hogy elismerte, hogy az észt neve szerepelt azok között akikkel tárgyaltak.

“Ahogy mondtam, mindenkivel tárgyalunk” – mondta Millener. “Ebbe beletartozik [Tänak] és Séb [Loeb] is. Biztosak vagyunk benne, hogy versenyképes autónk van, és tudjuk, hogy mit tervezünk a következő szezonra.”

“A Séb-bel való közös munka volt 2022 egyik fénypontja – ahogy azt el lehet képzelni, a monte Carlo-i győzelem kivételes módja volt az új hibrid generáció indításának.

“Lássuk, mit hoz a következő négy hét.”

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ