Andreas Mikkelsen szponzort keres és reménykedik

Andreas Mikkelsen szponzort keres és reménykedik

MEGOSZTÁS

Andreas Mikkelsen már biztos, hogy nem lesz ott a szezonnyitó 88°Monta Carlo Rallyen, mert óriási energiákat mozgósítva szponzort (szponzorokat) keres, annak érdekében , hogy egy negyedik Hyundai i20 Coupe WRC volánja mögött visszatérhessen a WRC körforgásába.

Andreas Mikkelsen: Megpróbálunk egy szponzort találni, akinek a segítségével egy negyedik Hyundai i20 WRC volánja mögött versenyezhessünk. Nem leszünk ott a Monte-Carlo Rallye rajtján, de ha helyes irányba haladunk, akkor hamarosan vissza tudunk térni a Hyundai i20 Coupe WRC kormánya mögé.

A vezetési stílusom nem felelt meg az autónak , tehát problémáim voltak. Örülök annak, hogy Tänak érkezett, mert Ott és én meglehetősen hasonló stílusban vezetünk, így kiváló jelzéseket adhat a csapatnak , amelyek javíthatják a helyzetem.

A Citroen kiszállása mindenki számára komoly csapást jelentett, hiszen így tovább csökkent a gyári pilóta ülések száma. Fizetés nélküli versenyzés? Bármilyen lehetőség előtt nyitva állok, de még mindig én vagyok az a pilóta, aki tavaly Tänak, Neuville és Ogier mogott a legtöbb pontot szereztem. Nem fogom a WRC karrieremet nem szeretném szünetelteni, a Hyundai megerősítéséig várom a lehetséges alternatívákat. Célom még mindig az, hogy egy nap világbajnok lehessek.

matezsoltee

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ