A Hyundai keveri a kártyáit – WRC Tour de Corse

A Hyundai keveri a kártyáit – WRC Tour de Corse

MEGOSZTÁS
2018 FIA World Rally Championship
Round 04 Rallye de France
05-08 April 2018
Action
Shakedown
Thierry Neuville, Nicolas Gilsoul, Hyundai i20 Coupe WRC
Photographer: Fabien Dufour
Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

A Hyundai Motorsport felfedte pilótanévsorát a Tour de Corse futamára

– A Hyundai Motorsport felfedte pilótáinak névsorát a szezon negyedik futamára – WRC Tour de Corse
– Thierry Neuville, Dani Sordo és Sebastien Loeb vezetik a három Hyundai i20 Coupe WRC-it, azzal a céllal, hogy a dobogóért harcoljanak a szezon egyik legizgalmasabb aszfaltos eseményén
– A csapat összetétele a Mexikó Rallyn változatlan marad, amelyen a Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen és Dani Sordo képviselik a Hyundai Shell Mobis World Rally csapatát.
Alzenau, Németország

2019.február 19. – A Hyundai Motorsport bejelentette, hogy Thierry Neuville, Dani Sordo és Sebastien Loeb fogják vezetni a csapat három i20 Coupe WRC-jét a FIA WRC 2019 negyedik futamán a Tour De Corse – n.

A szezon előtti tervein változtat a csapat és aszfaltspecialista pilótáit nevezi a esélyeinek a növelése érdekében a „10000 kanyar” technikás rallyján.

A Hyundai Motorsport két futamot követően a második helyen áll a FIA WRC gyártói pontversenyében, újra megerősítette, hogy 2019-ben minden fronton a VB címekért kíván harcolni. A pilóta felállás módosítására vonatkozó döntés célja, hogy segítsen a csapatnak valamennyi futamon harcolni a dobogós helyezésekért és azért járó értékes pontokért.

A következő fordulóban, a Mexikó Rally murvás futamán az előzetes terveknek megfelelően a Neuville, Mikkelsen és Sordo alkotta trió képviseli a Hyundai Shell Mobis World Rally Team-et.

********

 

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ