WRC Svéd Rally 2021 már most törölve! De…

WRC Svéd Rally 2021 már most törölve! De…

MEGOSZTÁS
2020 FIA World Rally Championship / Round 02 / Swedish Rally / February 13-16, 2020 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRT

A 2021. februári Svéd Rallyt a megnövekedett kormányzati korlátozások – COVID-19 – miatt törölték.  A futam régiójának, Värmland megyei előjárói ma bejelentették, hogy nincs más alternatíva a 2021-es FIA WRC szezonjának második futamának egészségbiztosítási okokból történő lemondására.

Glenn Olsson a szervezőbizottság elnöke: A Svéd Rally szervezői, a FIA és a WRC promótere teljesen megértik. hogy a helyi lakosság egészsége az elsődleges probléma, és elkötelezettek a kollektív gondolkodási kötelezettség mellett, megvédjék Värmland közösségét és a WRC családját.  

A futam tervezése során figyelemmel kísértük a COVID-19 folyamatosan változó helyzetét a régióban. Bár természetesen rendkívül csalódottak vagyunk, különösen az új és izgamas útvonal tervünk miatt, de a döntést  elfogadjuk, támogatjuk.

A DirtFish információi szerint a WRC promótere hamarosan bejelenti, hogy a korábbi Karlstad központú futamot  – 2021. február 11-14. – az Arctic Lapland Rallyval pótolhatják Finnországban.

Show must go on…

matezsoltee

******

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ