Vizelli meghódította a RallyLegendet

Vizelli meghódította a RallyLegendet

MEGOSZTÁS

Meghódította San Marino népes közönségét Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, a Korda Racing versenyzői közönségdíjas autózással tették emlékezetessé az idei RallyLegend-et.

Hiába a több mint 1200 kilométeres távolság Létavértes és San Marino között, Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva gyakran érezhette úgy a RallyLegenden, mintha otthon versenyeznének, hiszen a pályák szélén rengeteg magyar zászló jelezte, hogy Kareszékhoz hasonlóan sok magyar szurkoló indult útnak hogy részesei lehessenek az idei RallyLegendnek. A Korda Racing versenyzői a jó öreg Lada VFTS-sel érkeztek San Marinoba, ahol egyetlen céljuk volt, hogy az itteni közönségnek is adjanak egy kis ízelítőt mitől olyan népszerűek Magyarországon.

Persze minden kezdet nehéz, most sem alakult ez másképp – a San Marinoba vezető úton a szervizautó meghibásodott, illetve az érkezés során is akadtak félreértések a szállással kapcsolatban, de a csapat minden problémát gyorsan és sikeresen megoldott. Ezt követően pedig a pályabejárás után jöhetett az, aminek jönnie kellett – Karesz látványos autózással készült „legendes” debütálására, mely a nézők legnagyobb örömére sikerült is. A kilométerek szépen teltek, a Lada VFTS pedig csak keresztben haladt előre. A cél előtti utolsó kanyarban egy defekt még gyarapította az élmények sorát, de ez nem ront az összképen, hatalmas élmény és garantált siker az eredménye az olasz melónak.

„Feledhetetlen élménnyel gazdagodhattunk a hétvégén, nem mindennapi érzés volt egy ilyen közönség előtt autózni.” – emlékezett vissza Vizelli. „Egy cél volt kitűzve – szerettünk volna sokat keresztben autózni, jól érezni magunkat illetve kiszolgálni a közönséget és úgy gondolom, ezeket sikerült teljesíteni. Fantasztikus élmény volt, sokáig a hatása alatt leszek, ebben biztos vagyok. Kisebb-nagyobb nehézségek azért akadtak a verseny előtt, de szerencsére a futamon már nem hátráltatott minket semmi. Talán egy apróság, amin változtatnék így utólag, egy garnitúra gumival többet vinnék magammal, ugyanis a verseny vége felé már nagy gondban voltunk a kopott abroncsokkal. Ennek a számlájára írjuk azt is, hogy az utolsó szakasz utolsó kanyarjában kaptunk egy defektet. Egy dolog volt még az autóban, amire figyelnünk kellett – mindegyik szakasz végére a víz 140 fokosra forrt fel, így csak arra összpontosítottunk, hogy kibírja a végéig. Ezeken kívül azonban minden a lehető legjobban alakult, célba értünk, az előzetes terveket pedig sikeresen teljesítettük. Nagyon nagy köszönettel tartozom a szervizes fiúknak, a csapatnak, akik nemcsak a futamon, hanem a felkészülés során is rengeteget segítettek. Mindezek mellett pedig büszke vagyok a többi magyar párosra is, akikkel együtt remélem, sikerült egy kis magyar virtust belevinni az olasz szurkolók életébe.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, Szirt-Bau Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, All4Office, Blaora Kft, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, NOA-Építő Kft, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Gunhouse – ZN-Tech Kft., Total Quality Control Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Iramco Trade Kft

  1. október 24.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ