Várkonyi Szabolcs Top10-ben Santa Domenicán

Várkonyi Szabolcs Top10-ben Santa Domenicán

MEGOSZTÁS

Idén sem hiányozhatott a méltán népszerű horvát rallyshow-ról a Korda Racing csapata, melyen Várkonyi Szabolcs és Csányi Botond a csapat Skoda Fabia R5 versenyautójával az első tízbe verekedte be magát.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is részt vett a horvátországi Santa Domenica Rally Show-n a Korda Racing, a csapat versenyautóját ezúttal is Várkonyi Szabolcs vitte harcba. A pilóta idén mindössze néhány versenyen állt rajthoz, legutoljára júliusban, a Mitropa Kupa magyar állomásán, így fokozott izgalommal várta a murvás pályán zajló futam rajtját.

A mezőny erősségére idén sem lehetett panasz, a tizenhárom R5-ös autó mellett egy WRC-s páros is harcba szállt a győzelemért. A hazaiak mellett sok versenyzőpáros érkezett Magyarországról, Ausztriából, Olaszországból és Szlovéniából is, összesen csaknem száz páros sorakozott fel a rajtvonalon. A száguldás a szokásoknak megfelelően idén is szombat délután, a hivatalos teszttel vette kezdetét, majd vasárnap négy gyorsasági szakasz után hirdettek végeredményt.

A Ritmus ASE színeiben versenyző Várkonyi Szabolcs a hosszabb szünet után Csányi Botonddal tért vissza a versenypályákra, elsősorban azzal a céllal, hogy kicsit visszarázódjanak a versenykörülményekhez, illetve hogy felkészüljenek a szintén murvás pályákon zajló veszprémi Mikulás Rallyra. A páros a tizenegyedik helyen zárta a szombati bemelegítést, és ugyanezt a helyet foglalták el a vasárnap reggeli nyitószakaszt követően is. A célkitűzéseknek megfelelően a folytatásban tudtak még egy kicsit gyorsulni, és végül az abszolút tizedik helyen érkeztek célba.

Idén sem csalódtunk a horvát versenyben, remek pályákon hatalmas tömeg előtt zajlott a Rally Show Santa Domenica, a szervezektől megszokott magas színvonalon.” – jegyezte meg Korda Erik a verseny végén. „Összességében elégedettek vagyunk, hiszen a Skoda ezúttal is szépen muzsikált, a srácok pedig elégedetten zárták a versenyt. Az idei évben sok idő nem jutott a pihenésre, és bár sok időnk most sincs, hiszen jövő héten újabb verseny vár ránk, de most pár nap szabadságra megyünk és elutazunk egy kicsit a télből a nyárba, a Mikulás Rallyn viszont újra támadunk!

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., Lánchíd 19 Hotel, Verbis Kft., Blaora Kft., Corax-Bioner Kft., FEOL Kft., FKZ-Tools Kft, Raorg Translog Kft., BIO-EU Kft., Sztráda 92 Kft., Al Oliva Kft., Master Aid, Prémium Szerszámker Kft., Natur Tanya Kft., Ventil Kft., Young Kft., Régió-Center Kft., Iramko Trade Kft., BWS Belsőtér Belsőépítészeti Kft., VPT-Group Kft, Schwarzmüller, Úsovsko Kft., Busz-Plusz Kft., Kuhn Rakodástechnikai Kft., VIWA, Szerszámbróker Kft., Staplecare Kft., Abacus Invest Kft., Tibuktu Bt., Szakálfém Kft, Kuhn Földmunkagép Kft, Agria-Telecom Kft, HSI-Mátra Kft, Bartron’07 Kft, Penzz-Impex Kft, J-Trend Kft, HCZ Autó BT, Revo-Tec Kft, Renesis Kft, Ivanics Csoport, THEISS Kft

  1. november 26.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ