Turán Motorsport ISEUM Rallye 2018 1. !

Turán Motorsport ISEUM Rallye 2018 1. !

MEGOSZTÁS

Abszolút győzelemmel zárta az ISEUM Rallye-t a Turán Motorsport kettőse,Turán Frici és Bagaméri Laci. Ez a páros első közös, és egyben a navigátor első abszolút futamgyőzelme!

Több megpróbáltatás, kisebb technikai és vezetői hibák után az abszolút első helyen zárta a 2018-as Országos Rallye Bajnokság első murvás versenyét, az ISEUM Rallye-t Turán Frici és Bagaméri Laci.

“Kölcsön autóval, és a hozzá tartozó szervizcsapattal első közös
abszolút győzelmünket arattuk Szombathelyen. Nagyon boldog vagyok, hogy ezt elértük, nagyon köszönöm a segítséget, a munkát az egész csapatnak, mindenkinek, ugyanis ezt az eredményt velük közösen értük el!” – mondta örömittasan Frici. “Ki kell emelnem a Hankook gumiabroncsokat, kiválóan bevált a gumitaktikánk, és remekül működtek az abroncsok. A tapadás folyamatosan változott a verseny során, de nekünk sikerült alkalmazkodnunk hozzá.” – folytatta a pilóta.

“Autóversenyzői karrierem eddigi csúcsa ez a futamgyőzelem!” – mondta az utolsó gyorsasági céljában boldogan Bagaméri Laci. “Hihetetlen az érzés,Frici fantasztikusan vezetett az egész versenyen, de különösen az utolsó gyorsaságin. Sajnáljuk, hogy Hadik Andrisék nem tudták befejezni a versenyt, végig nagy csatában voltunk velük, és a többiekkel is. Nagy küzdelem volt, de most mi voltunk a leggyorsabbak.”

“Egyetlen pillanatra sem engedhettünk ki, végig maximális teljesítményt kellett nyújtanunk, mert voltak technikai hibáink és én is elrontottam pár kanyart, volt, amikor tolatnunk is kellett, ez pedig rengeteg időbe került. A csapat fantasztikusan dolgozott, megoldottak mindent, minden szervizparkból 100%-os autóval tudtunk kijönni. Az utolsó gyorsaságira igyekeztünk nagyon odafigyelni, és sikerült hiba nélkül, a leggyorsabb idővel teljesíteni ezt a szakaszt, így minden lehetséges pontot begyűjtöttünk az ISEUM Rallye-n.” – mondta Frici a verseny végén.

Folytatás június 16-17-én a Székesfehérvár Rallye-n.

Forrás: Just Creative

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ