Thierry Neuville rajthoz áll Höljesben az “All-Star” Magic Weekend RX futamán

Thierry Neuville rajthoz áll Höljesben az “All-Star” Magic Weekend RX futamán

MEGOSZTÁS

A Hyundai Motorsport WRC pilótája Thierry Neuville csatlakozik Timmy Hansenhez a höljesi „All Star” Magic Weekend RX futamán egy négy CrossCar-ból álló csapatban.

Fotó RallyX Nordic

Neuville a LifeLive Nordic csapatában fog rajthoz állni, amely a Neuville családi érdekeltségébe tartozó LifeLive és a Hansen Motorsport közötti egyműködés eredményként fog összeállni. A LifeLive saját TN5 alvázzal fog versenyezni Hansenék technikai támogatása mellett.

Thierry Neuville: Nagyon örülök, hogy egy ezen a híres rallycross pályán versenyezhetek és résztvevője lehetek a versenyhétvégének. Tavaly tudtam követni a futamot, ami nagyon érdekfeszítő volt. Nagyon várom, hogy ott lehessek és versenyezhessek.

Neuville és Hansen a 38 fős CrossCart mezőnyben fog versenyezni, ami kiváló lehetőség lesz a LifeLive számára a TN5 fejlesztésére.

Neuville #5 CrossCar (TN5) – dirtfish.com

A RallyX Nordicpromótere, az RX Promotion  a höljesi pálya tulajdonos Finnskoga MK közös ötlete és az ismert skandináv  műsorszolgáltató a NEP svédországi leányvállalatának a támogatásával valósul meg 2020. július 2-5. az már nagyon várt „All-Star Magic Weekend futam, amely az első nagyszabású motorsport rendezvény lesz Európában. A svéd rendezvényt csak fizetős élő stream szolgáltatás mellett lehet megtekinteni az érvényben lévő COVID-19 világjárvány korlátozásainak a betartásával.

A steam-et június 25. éjfélig kedvezményesen 199 (svéd) koronáért (19.99 €), majd 249 koronáért (24.99€) vásárolható meg a svéd StayLive platformján. Az előfizetők bónuszként ingyenesen hozzáférhetnek a RallyX 2019-es futamaihoz is.

A mezőny a Supercar, Supercar Lite, CrossCar, CrossCar Junior kategóriákban fog rajthoz állni. A Johan Kristoffersson, Robin Larsson, Pontus Tidemand, Niclas Grönholm neveivel fémjelzett futam nem igérkezik rossznak!

Az „All-Star” Magic Weekend futamának nevezési listája

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ