Teemu Suninené az M-Sport Ford WRT harmadik Fiestája, nyolc futam erejéig

Teemu Suninené az M-Sport Ford WRT harmadik Fiestája, nyolc futam erejéig

MEGOSZTÁS
FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2017 -WRC Finland (FIN) – WRC 26/07/2017 to 31/07/2017 – PHOTO : @World

Az M-Sport Ford World Rally Team örmmel jelentette be, hogy nyolc VB futamon a cumbriai csapat EcoBoost meghajtású harmadik Ford Fiesta WRC-jét  a Teemu Suninen – Mikko Markula kettős fogja vezetni.

A csapat korábbi bejelentése után Bryan Bouffier a Montén és a Tour de Corse futamán fogja vezetni a csapat harmadik autóját, míg Suninen a Rally Sweden, Rally Mexico, Rally de Portugal, Rally Italia Sardegna, Rally Finland, Rally of Turkey, Wales Rally GB és Rally de España lesz Ogier és Evans  csapattársa.

Suninen a WRC2 kategóriában is versenyezni fog idén. A Montén és az ADAC Rally Deutschland futamain fog az M-Sport Ford Fiesta R5-vel.

FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2017 -WRC Poland (POL) – WRC 29/06/2017 to 02/07/2017 – PHOTO : @World

Teemu Suninen: Szép idény vár ránk és nagyon örülök a 2018-as programunknak. A csúcspont természetesen a nyolc futam lesz, amelyet az M.Sport Ford WRT színeiben fogok teljesíteni. Szerintem remek lehetőség a számunkra, hogy bizonyítsunk mekkora potenciál rejlik bennünk.

 

Az  a tervem, hogy a futamokat a lehető legnyugodtabban tudjam elkezdeni. Nincs “Most vagy soha!”szituáció, vagy ehhez hasonló, mert nincs szükségünk arra, hogy a bajnokságban elfoglalt helyezésünkkel foglalkozzunk.  Csak a futamokra koncentrálunk . Igyekszünk majd a lehető legjobb teljesítményt nyújtani. Nagyon várom a visszatérést a csúcskategóriájú raliautó kormánya mögé és a lehető legtöbbet tanulni.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ