Tänak: „Nem adom fel”

Tänak: „Nem adom fel”

MEGOSZTÁS
Fotó: hmsgofficial
@HMSGOfficial

Ott Tänak , a Hyundai Motorsport észt pilótája nem adja fel FIA WRC ambícióit, annak ellenére, hogy július elején több pontot veszített hazai futamán az Észt Rallyn a VB pontverseny éllovasával, Sebastien Ogierrel szemben.

A 2019 -es világbajnok az ötödik a tabellán, 74 ponttal lemaradva Ogier -től, öt futammal szezon vége előtt.

Ott Tänak: Nem adom fel, nincs miről gondolkodnom, a bajnokság szempontjából, mint az elkövetkező futamokon a legjobb teljesítményt nyújtani.

A Hyundai Motorsport a  FIA WRC gyártói pontversenyében 59 ponttal van lemaradva a  Toyota Gazoo Racing mögött.

Tänak tisztában van azzal, hogy mindhárom gyári Hyundai i20 Coupe WRC-nek hibátlan teljesítményt kell nyújtani, amennyiben csökkenteni kívánják a hátrányukat.

A csapat érdekében minden futamon, amennyire csak lehetséges állnunk kell majd a gázon. Látnunk kell, hogy hogyan alakulnak a dolgaink, mert a Toyota még nagyon messze van tőlünk és mindent meg kell tennünk, amit csak lehetséges.

A jövő havi Renties Ypres Rallyn a Hyundai Motorsport minden támogatásáról biztosítani fogja Thierry Neuville-t, aki jelenleg a pilóták pontversenyében harmadik és Belgiumban nagyon népszerű.

Az augusztus 13-15. közötti aszfaltos futam nagyon fontos esemény lesz a Hyundai Motorsport számára, ugyanis ezen fog bemutatkozni a WRC2 kategóriában, a csapat új fejlesztésű i20 Rally2 autója, amelyet Oliver Solberg és Jari Huttunen fog vezetni.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ