Sűrű napok következnek a H-MOTO Team naptárjában

Sűrű napok következnek a H-MOTO Team naptárjában

MEGOSZTÁS

A H-MOTO Team gyorsasági motoros csapat tagjai igen csak elfoglaltak lesznek az elkövetkezendő napokban. Amíg két felnőtt versenyző Európa szerte különböző szériákban, más-más pályákon húzza majd a gázt, addig az utánpótlásvonal sem tétlenkedik, három fiatal pilóta is a minél jobb eredmény reményében száll majd harcba az előttünk álló hétvégén.
Bódis Richárd a kellemetlen alkar problémáját kipihenve, felkészülten indul az olaszországi Misanoba:

„Egy kis szünet után folytatódnak az EJC küzdelmei, Misanoban, ami szívemnek egy kedves aszfaltcsík. Ennek megfelelően már nagyon várom a versenyhétvégét, kellően felkészültnek érzem magam, remélem az alkari fájdalmaim sem térnek majd vissza. Az elmúlt hetekben versenyeztem a MAMI amatőr kupán, ahol győzni tudtam, de nem volt egyszerű mutatvány, lévén igencsak erős a magyar utánpótlásvonal! Célom a hétvégén a pontszerzés, a top 6-al már elégedett lennék, de persze soha ne mondd, hogy soha!”

Bódis Ricsi

Györfi Alen az előző, felemásan sikerült hétvége után elszántan indult a következő Alpok-Adria fordulóra:

„Szeretem, és ismerem is a rijekai pályát! Mindig jó kedvvel versenyzem rajta, hosszú idő után tavaly újra visszatértem ide, és dupla győzelmet sikerült szereznem. Most is ugyanez lenne a cél, szükségem lenne a jó eredményre, hiszen szeretnék visszatérni a tabella tetejére – kiköszörülve a legutóbbi technikai hiba miatt történt pontvesztést. Rajta vagyok az ügyön, felkészülten érkezem a horvát nyárba, és nagyon várom a csörtét!

Alen

A hétvégén rendezik a MAMS nemzetközi utánpótlás bajnokság második megmérettetését, Csehországban, Visoke Myton, ahol a H-MOTO Team három legkisebb versenyzője is érdekelt lesz.
Közülük talán Szilárd Zalán várja már a legjobban az új lehetőséget, édesapja, Szilárd Zsolt elmondása szerint:

„Vegyes érzésekkel indulunk neki a hétvégének, mivel tavaly rengeteg hiba hátráltatott minket, a motor nagyon rossz volt, sokat küszködtünk a technikával. De ettől függetlenül természetesen nagyon várjuk már, ahogy mindig, minden versenyt a PW 50-es kategóriában. Zalán erre a fordulóra a kelleténél kicsit kevesebbet tudott készülni, mivel elég sok rendezvény és családi program is volt. Azt hiszem, a futamon a középmezőnnyel már elégedettek lennénk. De természetesen bízunk a jó szereplésben, és kicsit a szerencsében is.”

Zalán

Vincze Hanna a PW 50 speciálban próbál majd maradandót alkotni:

„A pálya ismeretlen számomra, de azért bízom egy jó eredményben, hiszen sokat edzettünk az elmúlt hetekben, és hasznos tanácsot kaptam az edzőmtől, Bódis Ricsitől. Csütörtöktől a helyszínen leszünk, szeretnék minél többet menni az edzéseken. Nincsenek nagy elvárásaim a versennyel kapcsolatban, egyszerűen élvezni szeretném a motorozást, és megtanulni az új pályát. A DigiSport fiatal sportolókat bemutató, “A Nap Hőse” című játékában is részt veszek, ahol egyedüli lányként képviselem a csapatom. Megköszönném minden kedves motorsport rajongónak, ha egy szavazattal támogatná a szereplésemet!”

Vincze Hanna
Kakuszi Ádám is motorra pattan, kategória váltása után igyekszik minden futamon egyre versenyképesebb lenni, ezzel kapcsolatosan anyukája írta körül fia érzéseit:

„Ádám keményen készült, sok-sok kecskeméti edzéssel, gyakran meghajtva az SSP 300 kategóriás, KTM RC 390-es motorját. Az elmúlt pár hétben új kipufogó is beépítésre került, ami kicsit könnyítette a motor tömegét, viszont más lett az aerodinamika, amit még szokni kell. Az időjárás előrejelzést figyelgetve számíthatunk esős versenyre is, de az edzéseken szinte biztos, hogy szükség lesz az esőgumikra is, amitől kicsit még tartunk. Elvárásunk ezzel a versennyel kapcsolatban annyi, hogy érjen célba, gyűjtsön sok tapasztalatot, és lehetőleg pontot is.”

Kakuszi Ádám

Kiadja: H-MOTO Team és Publicity Aim Kft
Szerző: Tóth Krisztián Márk
Képek: H-MOTO Team

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ