Próba szerencse

Próba szerencse

MEGOSZTÁS

Kurtos Róbert és csapata annyira várta a Veszprém Ralit, hogy már kedd óta lent vannak a Balatonnál. Ennyi azért nekik is jár a sok munka mellett, jól teszik, hogy összekötik a kellemeset a hasznossal. Egy kis pihi a családdal és a csapattal csakis kedvezően hathat a versenyre.

A hangulat jónak bizonyul így a viadal előtt, de Robiban azért az elmúlt két verseny óta van egy kis félsz, hogy mi fog történni Veszprémben. Két motort nyűtt el a Mitsubishi idén, de végre elkészült a saját motorjuk. Viszont a váltójuk még mostanáig nem érkezett meg. A motor és a turbó zsír új lesz ismét a kocsiban, és még a teszt előtt újra be lesz állítva a komputer. De legalább a hivatalos teszten ki tudják próbálni a kocsit, és ne legyen semmi gondjuk, de ha mégis, akkor még mindig orvosolható a verseny előtt. Robi kicsit tart attól, hogy fog alakulni a hétvégi versenyük és mit bír majd az autó, de a csapat megnyugtatta, hogy nem lesz semmi probléma.

Tehát Robi és Máté lustálkodásának hamarosan vége, mert csütörtökön beállítják nekik a motort, aztán irány tesztelni. Pénteken átvételek után elmennek pályabejárásra, amit este Robi kedvence követ. A kvalifikáció. Azért „kedveli” Robi, mert ezen nem mindenki indul, hiába ugyanazon a rendezvényen vannak, ugyanazért az összegért… és legyen akárhány kilométer, csak az ORB első 15 versenyzője indulhat rajta. Szombaton délig szintén pályát járnak, de délután elkezdődik a küzdelem. A Márkó – Jutaspuszta nem minden része tetszik, mert sok benne a visszafordító, és ha benne van az aszfaltos rész, azt sem szeretem – mondta Robi.

A srácoknak egy tervük vagy csak, az pedig a célba érés. Semmi extra kívánságuk nincs, mint hogy menjen az autó, és élvezhessék végre a versenyzést. Valamint kicsit jobb helyen szeretnének végezni, mint tavaly ugyanezen a futamon.

Szurkoljatok Robiéknak, hogy az új motor és a csapat váltás szerencsét hozzon nekik, hiszen mostantól az East Motorsport színeiben versenyeznek.

Reklámpartnerünk:
East Motorsport; Foam-System Kft. – Go Matrac; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Zemplén-Tölgy Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Csikó Tamás – Autófényező; Perla-X Kft.

Szöveg: Tiba Anita
Fotó: Peremicki István

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ