Pierre Gasly – “Úgy gondolom, remek munkát végzünk!!”

Pierre Gasly – “Úgy gondolom, remek munkát végzünk!!”

MEGOSZTÁS

A Red Bull kegyeltje, aki a Danil Kvyat alatt remegő Toro Rosso ülés okán könnyen a Forma 1-ben találhatja magát. A Hungaroring előtt Silverstone-ban tesztelte a Formula 1 egyik legvitatottabb újítását, a HALO-t, és részt vesz a jövő évben megújuló gumibeszállító termékeinek fejlesztésében is, a Pirelli felkérésére. Közben újonc csapatával megállíthatatlanul száguld a Gp2 bajnoki címe felé. A Hungaroringen Pierre Gasly-val beszélgettünk!

gas

Pierre, mit gondolsz, újonc csapatodat, a PREMA-t képesnek tartod a végső győzelemre a Gp2-es bajnokságban?

gasgrid

Úgy gondolom, a csapatunk nagyszerű munkát végez a Gp2-ben, nem hibáznak, és az autó nagyon gyors. Minden alkalommal valami újjal, próbálkoznak és jelenleg messze a legjobbak a mezőnyben. Mindent meg fogunk tenni, hogy megnyerjük a pilóták és a konstruktőrök bajnokságát, remélhetőleg ez be is következik!

Silverstone-ban egy igen hosszú negatív sorozatot, 1000 nyeretlenül töltött napot szakítottál meg a sikereddel. Milyen kedvel érkeztél hozzánk, minden a legnagyobb rendben van?

gasly

Igen, természetesen, jól érzem magam! Remek érzés volt Silverstone-ban nyerni! Remélhetőleg meg tudjuk ismételni ezt a magyar hétvégén is. (meg tudták, a szerk.) Szeretnénk még győzelmeket szerezni az augusztusi, nyári szünet előtt! És ezért minden tőlünk telhetőt meg is fogunk tenni!

A záró kérdésemben nem kerülhetek meg egy veled kapcsolatosan sokakat foglalkoztató témát. Mik a terveid a következő esztendőre nézve? Még egy év a Gp2-ben, vagy talán irány a Formula 1, a Red Bull Racing-el?

pgas

Meglátjuk még, mi lesz, hogyan alakulnak a dolgok, milyen lehetőségeim lesznek az F1-ben, de most elsősorban miden erőmmel a Gp2-re igyekszem koncentrálni!

Képek: Gp2 Media Service / Sam Bloxham

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ