Olyanok voltunk, mint a varacskos disznók…

Olyanok voltunk, mint a varacskos disznók…

MEGOSZTÁS

Idén kevés lehetőség adódott Molnár Pisti és Novák Balázs számára, hogy egy jót versenyezzenek, de bepótolták a Mikulás Ralin. A kis Can-Am az SBS kategória 6. helyére repítette őket.

„Végre célba értünk, de megküzdöttünk rendesen érte. Annyira járhatatlan és sáros volt a pálya, és igaz mi egy szélvédővel rendelkező Can-Ammel, indultunk, de kaptunk a jóból. Volt, ahol az ablaktörlő nem bírta már letúrni a sarat, akkor ott elgondolkodtunk, hogy mi legyen, de végül megküzdöttünk inkább az időjárás nyújtotta „szépségekkel”. Egyébként most lehet sokan meg fognak mosolyogni, de azt éreztük, hogy akiknek nem volt szélvédő a kocsiban, azok sokkal többet láttak, mint mi…naaa és ahogy kinéztünk, arról jobb nem is beszélni. Nekünk idénre meg is volt a szépítő iszappakolás, meg a dagonyázás, tényleg olyanok voltunk, mint a varacskos disznók – nyilatkozta Pisti nevetve.

Rengetegszer mentünk csak úgy a vak világba, azt sem tudtuk merre vagyunk arccal, és szerintünk több sár volt az autóban, mint kívül. De túléltük, végig mentünk, jól éreztük magunkat, és továbbra is azt mondjuk, hatalmas élmény ezzel a kis bokorugratóval autózni. A technika ördöge is hagyott minket létezni, szóval nagyon jól szuperált végig a Can-Am, így az SBS kategória 6. helyén zártuk a futamot. Az időjárás igaz vicces kedvében volt, de nem fogott ki rajtunk. Az overálok úgy néztek ki, hogy csak lestünk, hogy atya ég mi ebben ültünk egész nap. Nem mindig volt melegünk, de egész jól tűrtük a decemberi viszontagságokat. Kezdetben nem értettük miért öltöznek be annyira a szélvédő nélküli kategóriatársak, aztán rájöttünk, hogy talán sokkal okosabbak voltak, mint mi, de legalább tanultunk a hibáinkból. Mi még csak tapogatóztunk ebben a kategóriában, egy életre megjegyeztük a leckét, mit hogyan kellett volna jól csinálni. Utólag csak jót mosolygunk már mindenen, de szuperül és kalandosan alakult a hétvégénk.

Gondolkodunk még a szilveszteri futamon, mert vagy ott indulunk, vagy választunk következő év elején egy havas versenyzést. Összedugjuk a fejünket, és hamarosan kiderül, hogy melyikre esik a választásunk. De nagyon szépen köszönjük a Can-Am-es lehetőséget, a szurkolást, és a partnerek bizalmát – mondta Pisti hálásan.

Reklámpartnereink:

Strapa-Pack Kft; Neteyes Hungary Kft.; New Family Kft.; MOLVI Plast Kft.; Castellum Hotel Hollókő; Keve-Land Kft.;

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ