Kapcsolódtak a szálak – Vánsza Zsolt – Borsfai Dávid – Gulf Racing...

Kapcsolódtak a szálak – Vánsza Zsolt – Borsfai Dávid – Gulf Racing Hungary

MEGOSZTÁS

Vánsza Zsolt – Borsfai Dávid duó révén ott volt a murvás buli versenyen, a Mikulás Rallye-n a Gulf Racing Hungary is.

„Az volt a tervünk, hogy Szilágyi Patrik megy a Mikulás Rallye-n, ám a Rally Hungary-n ezen tervek szertefoszlottak. Ezért hoztuk össze ezt a fúziót, hogy Vánsza Zsolti szinte hazajár a lőtér pályáira, mellékesen még navigátort is keresett. Én felajánlottam neki a navigátorom Dávidot, aki örömmel fogadta el a felkérést, hogy egy R5-ös autóban versenyezhet” – árulta el Strider Zoltán.

„Fantasztikus élmény volt” – folytatta Zoli monológját Borsfai Dávid. „Nagyon élveztem a hétvégét. Köszönöm a lehetőséget a csapatnak, Zsoltinak és Ádámnak is, hogy kipróbálhattam egy ilyen autót. Zsoltival már az elején felvettük a fonalat egy ilyen gépet és embert próbáló versenyen. Az volt a cél, hogy ott legyünk a célban és ezt teljesítettük, nem volt semmilyen technikai problémánk.”

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety., Erlauer-Eximp Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ