Ákos leszedte az átkot a Fordról…

Ákos leszedte az átkot a Fordról…

MEGOSZTÁS

Jánosa Ákos és Szollár Csabi sokat improvizált a Forddal a Mikulás Ralin, de így is sikerült a fiúknak az L10 kategória 4. helyén végezni.

„Célba értünk a Forddal, és még eredményt is hozott számunkra. Igaz sokan aggódtak miattunk, de nagy volt az öröm, hogy sikeresen teljesíteni tudtuk a Mikulás Ralit. Olyan vagyok, mint egy jó olasz pap, leszedtem az átkot a versenyautóról – mondja Ákos viccelődve.

Vissza kellett azért kicsit rázódni, mert volt egy-két olyan helyzet, ahol még magamra is ráijesztettem, de aztán szépen kialakult minden. Tudtam, hogy a Forddal nem annyira könnyű gyorsan menni, mondom ezt úgy, hogy mentem már ugye Peugeottal, és volt viszonyítási alapom. Szép egyébként a kategória negyedik hely is, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy egy éve ültem autóban. Hozzáteszem, ha teljes bajnokságot mennék, akkor ez a helyezés nem dobogtatná meg úgy a szívemet, mint a dobogó valamelyik foka, mert még mindig eredménycentrikus vagyok. De itt nem volt tét, szimplán csak szerettem volna egy jót autózni, ezt teljesítettük, és mindenki „happy”.

Mivel leesett a hó, ennek következtében később nagyon sarassá váltak a pályák. A teszt annyiból tett hozzá, hogy lett bennünk és az autóban pár plusz kilométer. De az éles versenyhez képest annyira másabbak voltak a körülmények, hogy az itiner csak tájékoztató jellegű lett a végére. Sokat improvizáltam, és viccelődtünk azon is, hogy Csabinak kell majd segíteni, hogy melyik gomb mit csinál…jelentem Csabi valóban volt, ahol besegített, de tök jó összhangban voltunk végig. Klassz volt így egyet versenyezni idén, de most is azt tudom mondani, hogy ebbe azért nagyon sok mindent kell belefeccölni, hogy eredményt érjen el egy versenyző. Nem tudom elkap-e majd még valamikor a gépszíj, hogy ismét teljes szezont menjek, most ennyi is jól esett.

Hálás vagyok, hogy ismét autóba ülhettem, és köszönöm szépen Hibján Jocinak a verdát, a partnerek bizalmát, és mindenkinek, aki nekünk szurkolt – nyilatkozta Ákos.

PARTNEREINK:

CONTRUCK KFT. – TENGERI KONTÉNERSZÁLLÍTÁS; KAMIKER KFT. – NYOMTATVÁNYOK; LUXOR SZINTER KFT. – FÉMFELÜLET-KEZELÉS; ASONÁJ 2003 KFT. MUNKA, – TŰZ, – KÖRNYEZET, – VÉDELMI KFT.; BÁNKA TRANSPORT – KÖZÚTI ÁRUFUVAROZÁS; BERTI-KLAUS KFT. – KÖZÚTI ÁRUSZÁLLÍTÁS; E.K.T.M. VÉDELEM KFT. – GÉPJÁRMŰ BÉRBEADÁS; NEV-ÚT KFT.; KOMPRESSZOR VARGA-IC BT.; SECURITY BÁRÁNY KFT.; A-VÉD KFT.; GERDA-TRANS KFT.; SZIMITA TRADE KFT.; FEHÉRTÓI CSEMEGE; FEHÉRTÓ-TRANS SNACK KFT.; SMALL-EAST BT.; NYÍRSÉGTEFU 2009 KFT.; NYÍR-TEL KFT.; K+K SPEDIT KFT.; LAKI-SZIG KFT.; CHARON-TRADE KFT.; SZAKÁCS ÉS TÁRSAI KFT.; FASTRACERS.HU; VERBÓI TAMÁS EV.- DOHÁNYBOLT; HARANGI SÁNDOR EV.;

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ