Oliver Solberg egy Hyundai i20 Coupe WRC-vel debütál a WRC-ben !

Oliver Solberg egy Hyundai i20 Coupe WRC-vel debütál a WRC-ben !

MEGOSZTÁS

Oliver Solberg egy Hyundai i20 WRC-vel debütál a WRC-ben az Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox 2021 futamán!

Oliver Solberg: Egy fantasztikus hírt jelenthetek be óriási örömmel, egy Hyundai i20 Coupe WRC-t vezethetek majd az Arctic Rally Finland futamán. Egy álmom válik valóra azzal, hogy bemutatkozhatok a világbajnoki címvédő csapat WRC-jének a volánja mögött. Az első dolog az, hogy szeretnék köszönetet mondani a Hyundai Motorsportnak, Andrea Adamonak és Alain Penasse-nak és mindenkinek akik bíznak bennem, hogy ezen a futamon egy WRC-t vezethetek. Fantasztikus élmény lesz, már most alig várom, hogy volán mögé ülhessek!

Petter Solberg:
Oliver Solberg egy Hyundai i20 Coupe WRC-ben debütál a WRC-ben az Arctic Rallyn! ? Hogy túl korán e? Andrea Adamo felhívott minket egy fantasztikus ajánlattal, és eszembe juttatta, hogy én is egy héttel a debütáló futamom előtt kaptam meg a lehetőséget, egy WRC autóban. Nem is sikerült rosszul, mert végül a Safari Rally-n 5. lettem. ??
Ezek után, igazából  csak igent tudtam mondani, erre a korrekt ajánlatra. Így Olivernek most van egy fantasztikus lehetősége arra, hogy ebben a hónapban debütáljon egy World Rally Car-ral. Nagyon izgalmas, és remek tanulási lehetőség lesz a számára a jövőjére nézve ?.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ