Ogier következő szerződése, amelyet aláír, az utolsó lesz

Ogier következő szerződése, amelyet aláír, az utolsó lesz

MEGOSZTÁS
Fotó: M-Sport Media

Sebastien Ogier úgy érzi, hogy közeledik pályafutása végéhez. A Német Rallyn a negyedik helyen végzett, miután szűk két percet hagyott benn a Panzerplatte 2 gyorson, amikor is csak kerékcserével tudta megoldani a tovább haladást. A Power Stage megnyerésével 5 bónusz pontot szerzett, amely csak szépségtapasznak bizonyult, ugyanis Thierry Neuville újabb két ponttal növelte az összetettben az előnyét a világbajnoki címvédő franciával szemben.

Ogier M-Sporttal kötött szerződése a szezon végén lejár. Az ötszörös világbajnok aláírásáért komoly küzdelem zajlik. Az M-Sport mellet a Citroen is nyíltan érdeklődik a francia pilóta aláírásáért.

A szezont megelőzően felröppentek olyan pletykák, miszerint az Ogiert csábító Citroen nem teljesítette a világbajnok igényeit, beleértve a fizetést is. Az M-Sportnál viszont megkapta azt a teljes csomagot, amire vágyott, hiszen megérkezett azt a gyári támogatást, a Ford Performance-tól, amely a szerződésének aláírásának feltétele volt. Ogier pályafutását stílusosan a topon kívánja befejezni.

Fotó: M-Sport Media

A versenyképességem elsőbbséget élvez. A pályafutásom végéhez közelítek, ha új szerződésem lesz , akkor az lesz az utolsó. Ezért akarom, hogy az a legjobb legyen.

Azonban nem az M-Sport az egyetlen alternatíva, ami azt jelenti, hogy a Citroen számára nyitva maradhat az ajtó. Ogier kifejtette, hogy nem a fizetése innentől kezdve a tárgyalások központi kérdése.

Nem akarok több pénzt keresni. Szeretnék futamokat nyerni és harcolni minél több világbajnoki címért. Ezért a teljes csomag, ami számomra a legfontosabb dolog – nyilatkozta a francia pilóta.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ