A Mitropa Kupában és az osztrák bajnokságban is megkezdik a szereplést

A Mitropa Kupában és az osztrák bajnokságban is megkezdik a szereplést

MEGOSZTÁS

HIDEG RALLY TEAM – 6. Rebenland Rallye

Hideg Krisztián – Kerék István, Mitsubishi Lancer Evo IX R4

 

 A Kumrovec Rally után nem sok ideje maradt a regenerálódásra Hideg Krisztiánnak. A somogyi pilóta előbb gyermekei gokartedzései miatt utazott ki Ausztriába, most hétvégén pedig a saját versenye miatt megy át a sógorokhoz. A 6. Rebenland Rallye a Mitropa Kupa, illetve az osztrák bajnoki értékelés miatt is fontos lesz a Hideg-Kerék párosnak.

Hideg Krisztián: Most következik az igazi megmérettetés! A hétvégi Rebenland Rally már az idei Mitropa Kupa sorozatnak, illetve az osztrák bajnokságnak is a része – mi pedig mindkét értékelésben érdekeltek vagyunk.

A pályák méterre megegyeznek a tavaly kijelöltekkel, így az itinerírásra, felkészülésre most nem kell különösebb gondot fordítanunk. Szerencsére én is lábalok már kifelé a betegségből, így a koncentrációm is sokkal jobb, mint a Kumrovec Rally előtt, illetve alatt volt. A múlt évben szépen teljesítettünk Rebenlandon, bíztató időeredményeket autóztunk. Rengeteg belső felvétel, statisztika és adat rendelkezésünkre áll a tavalyi szereplésünkről, amit remélhetőleg kamatoztatni is tudunk majd idén.

Nemzeti ünnepünkön utazunk ki a helyszínre, majd csütörtökön a tréning, illetve az adminisztratív és a technikai átvételek várnak ránk. Péntek reggel még szerepel egy shake down a programban, majd közvetlenül ebéd után már kezdődik is az éles bevetés. Egészen estébe menően fogunk autózni aznap, sőt, még szombaton is egész nap a kocsiban fogunk ülni. De szerencsére többen leszünk a pályákon, mint etapon.

Nagyon komoly mezőny gyűlt össze, hiszen 12 R5-ös és 3 WRC is nevezett a futamra, valamint több nagyon ügyes kezű, tehetséges pilóta is rajthoz áll. Nehéz versenynek nézünk tehát elébe, egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk, ha el akarjuk érni a célunkat. Ez pedig a TOP10-ben való végzés, valamint a Mitropa Kupa-beli győzelem lenne.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ