Mikulás kipipálva, Szilveszterre készülve

Mikulás kipipálva, Szilveszterre készülve

MEGOSZTÁS

A Garmin Racing Team versenyzői a népszerű Mikulás Rallye-n versenyeztek a felhőtlen jókedv és örömautózás reményében. Gyarmati Ariel- Kocsis György párosnak sajnos technikai probléma miatt nem sikerült célba érnie, a Molnár István- Novák Balázs duó azonban teljesítette az előzetes célkitűzést.

Gyarmati Ariel: – Az esőzések miatt a pályabejárás idején elég saras volta a pálya, de a verseny napjára már döngölt és száraz lett. Porzott az út, amelyen nagyon meglepődtünk, mivel vizesebb szakaszokra számítottunk, ezért nyitott gumikkal mentünk ki a szervizből, ezek viszont alkalmatlannak bizonyultak erre a kemény talajra. Ennek ellenére nagyon élveztük az első gyorsaságit. A következő jutaspusztai szakaszon már nem voltunk ennyire vidámak, ugyanis technikai probléma miatt búcsúzni kényszerültünk.

– A pályák közül legjobban a Kislőtér tetszett volna, de már nem volt lehetőségünk odáig eljutni.

– Szerettünk volna tovább menni, autózni egy jót és egy jó helyezést elérni, de erre nem maradt lehetőségünk. Jövőre újra próbálkozunk.

– A jövő évet nézve szeretnénk ugyanezzel az autóval indulni az ORC bajnokságban és elhódítani a bajnoki címet.

Molnár István: – Az előzetes terveink között az szerepelt, hogy felváltva vezetünk majd Balázzsal. Ebből annyi valósult meg, hogy én vezettem végig mondván, hogy én vagyok a Mitsubishis, nem rossz az időeredmény, vezessem végig.

-Technikai problémánk egyáltalán nem volt a verseny során. Tökéletes volt a felkészítés, mint mindig.

– A magunk módján mi sem mentünk rosszul. Az idei évben nem versenyeztem túl sokat. Talán ez volt a második versenyem, és ennek fényében elégedettek vagyunk a mostani teljesítménnyel.

– A pályákat nagyon élveztük. A minőségük teljesen alkalmas volt a versenyzésre. Azt hittük, hogy sokkal rosszabb lesz, mivel a pályabejáráson még jócskán sarasabb volt. Az összes közül a várpalotai gyorsasági szakasz volt a kedvencünk.

– Az előzetes célkitűzéseket teljesítettük.  Azzal a versenykilométerrel, ami az évben bennem volt, ahhoz képest helyt álltunk a Mitsubishisek között. Nyilván lehetett volna jobb gumival menni, de nekünk megfelelt így. A hangulat volt a fontos, és az megvolt. Élvezetes volt, jókat nevettünk és el is fáradtunk.

– Az idei évben még egy Szilveszter Rallye-n indulunk, amit már nagyon várunk. A jövő évet pedig meglátjuk hogyan alakul.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ