Majdnem tökéletes kezdés

Majdnem tökéletes kezdés

MEGOSZTÁS

Mind a négy autójával ott volt a székesfehérvári célban a PSZA Motorsport csapata.

„Túl vagyunk a Humda Országos Rally Bajnokság első fordulóján a Székesfehérvár Rallye-n. A murva versenyeken mindig kisebb számmal szoktunk indulni, hiszen az év elején ez a talaj nem mindenki számára volt ideális kezdés, a szép új autókat sokan nem szerették volna tönkre tenni, de így is négy párossal vettünk részt a viadalon. Berta László a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Peugeot Kupában indult, ami tavalyihoz képest nagyon megerősödött, sok fiatal versenyző érkezett, talán mondhatjuk azt, hogy ez lett az ORB legerősebb kategóriája. Komoly csaták voltak és nagyon örülünk neki, hogy Laci idén is az élmezőnyben tudott autózni. Tavaly Hangodi Bendegúzzal vívott, most pedig Bertalan Márton jutott neki. Fej-fej mellett versenyeztek, hol Laci, hol pedig Marci volt a jobb, majd a végén 4,1 másodperccel maradtunk alul.

Marcinak ezúton is gratulálni szeretnénk, nagyon ügyesen versenyzett. A csata a Salgó Rally biztosan folytatódik majd, ahol reméljük a többi induló is szerencsésebb lesz. ORC-ben Helembai Zsolt indult a P13-ban és sajnos Zsolti az első szakasz után egyedül maradt a kategóriában, mert Karsaiék nagyot estek Bodogán Feriék pedig műszaki hibával küzdöttek. Innentől Zsoltinak csak magával kellett megküzdenie és jóízűen autózhatott a cél felé. Az autója hibátlan volt, gratulálok az eredményhez.

A fiúk mellett még két párosunk vett részt a versenyen ők Rally2-ben versenyeznek és egyedi rajtaengedéllyel vehettek részt a futamon. A Zagyva Dorka és édesapja Zagyva Lajos egy Citroen C2R2 Max-szal és Tellér Antal, aki a lányával Tellér Antóniával ment. Érdekes családi párosításaink voltak, akik mindannyian ott voltak a célban. Dorkának ez volt az első ORB-s versenye, amit 100%-ban hibamentesen teljesített. Ők újra versenybe szállnak majd Nyergesújfalun, ami a Rally2-es Bajnokság szezonnyitója lesz. A csapatunk nagyon jó hétvégét zárt, a verseny fantasztikus volt és nagyon jól meg volt szervezve. Azt gondolom, hogy sok minden megvalósult abból, amit az új vezetés megígért, kellően figyeltek arra, hogy jól érezzük magunkat. Bízunk benne, hogy a Rally2-es szezonnyitó is ilyen jól megszervezett lesz. Szeretném megköszönni a szerviz csapat munkáját, nagyon jól teljesítettek a változékony időjárás ellenére, valamint partnereinknek és versenyzőinknek, hogy itt lehettünk. A Nyergesújfalu Rallye-n folytatjuk” – mondta Szabó Árpád, a PSZA Motorsport csapatkoordinátora.

 

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ