Latvala már a jövő csapatán gondolkodik – Toyota GAZOO Racing

Latvala már a jövő csapatán gondolkodik – Toyota GAZOO Racing

MEGOSZTÁS

Jari-Matti Latvala , a Toyota GAZOO Racing csapatvezetője arról beszélt, hogy örömmel tartaná meg a csapatának jelenlegi pilótafelállását. Ogier-Evans-Rovanperä. Azonban, ha Ogier befejezné pályafutását Latvala akár Takuma Katsuta csapatba kerülését sem tartaná kizártnak, amennyiben a teljesítménye konstansan fejlődne!

LatvalaNagyon jónak tartom a csapatunkat pilóta fronton. Nagyon keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a jövőben is fenn tudjuk ezt tartani.

Elfynt szeretnénk megtartani, aki nagy erőssége a csapatnak! Csapatvezetőként szívesen látnám. Megfelelő tapasztalattal rendelkezik és engem igazán lenyűgözött az a teljesítmény, amit eddig láttam tőle.

Takát [Katsuta] is el tudnám képzelni, harmadik pilótaként, amennyiben továbbra is így folytatja. Horvátországban jól vezetett, láthattuk a benne lévő lehetőségeket, a két leggyorsabb szakaszideje figyelemre méltó volt. 

Ogier visszavonulása reális alternatíva, Evans és Rovanperä szerződése az év végén lejár, miközben a FIA WRC 2017. után a hibridéra küszöbén áll, így a Toyota lépéskényszerben van, hiszen Neuville és Tänak tegnap, hivatalosan is hosszútávú szerződést írt alá a Hyundai Motorsporttal.

A portugál és a szardíniai futam után véleményem szerint a japán csapat nem húzhatja tovább a hivatalos bejelentését!

matezsoltee

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ