A Hónap hőse az aszfalt hőse lenne a hétvégén

A Hónap hőse az aszfalt hőse lenne a hétvégén

MEGOSZTÁS

Ezúttal a Kakucsringen szállnak motorra a 220 Volt H-Moto Team legifjabb versenyzői

Újabb, nagyon komoly megmérettetés vár Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapatára. A 220 Volt H-Moto Team legifjabb reménységei a hétvégén a Kakucsringen folytatják idei küzdelmüket a MAMS Kispályás és Utánpótlás Bajnokságában. A fiatalok egész héten edzettek a bajnoki forduló helyszínén, ahol a csapat egyik élversenyzője, Bódis Richárd végig a segítségükre volt a technikás pálya vonalvezetésének minél jobb elsajátításában.

2016-Szilárd_Zalán2A 220 Volt H-Moto Team legifjabb tagja, a 6 éves Szilárd Zalán – aki a PW50-es kategóriában áll rajthoz – a családi nyaralást követően érkezett a kakucsringi közös motorozásra.

2016-Szilárd_Zalán1Zalán most motorozott életében először Kakucson, de az edzések végére nagyon tetszett neki a pálya vonalvezetése, és sokat javult a körideje is. Bódis Ricsi nagyon sok mindent megtanított neki, így bizakodva várja a hétvégét. Ahogy eddig mindig, most is az a fő célja, hogy befejezze a futamokat, hiszen az ő tanulási fázisa még javában tart, ebben az évben a megfelelő rutint kell megszereznie a továbbiakra – jelentette ki Zalán édesapja, Szilárd Zsolt.

A legfeldobottabb vélhetően a 9 éves Vincze Hanna lesz majd, aki pár napja elnyerte a DigiSport Hónap hőse címét. A PW50 Speciál összetettjének második helyén álló kislány, akinek mindössze nyolc pont a hátránya, elárulta, a Kakucsring nem tartozik a kedvencei közé.

2016-Vincze_Hanna2Nagyon feldobott a DigiSport elismerése. Folyamatosan edzettem, a héten én is voltam Kakucson. Ugyan nem ez a kedvenc pályám, de a tréning végére már egész jó köridőket tudtam elérni. Mivel belátható távolságra van tőlem az összetett első helye, mindenki biztos lehet abban, hogy amit csak tudok, azt megteszem a jó szereplés érdekében – fogalmazott Vincze Hanna, aki ebben a szezonban már három futamgyőzelmet is szerzett.

2016-Vincze_Hanna1

Az idén első alkalommal indított kategóriában, a SSP300-ban szeretné megőrizni összetettbeli első helyét a hétvégén a 13 éves Kakuszi Ádám. A legutóbb már futamot is nyerő ifjú tehetséget szintén Bódis Richárd készítette fel a versenyre, és a közös munka eredményeként folyamatosan gyorsult Ádám.

2016-Kakuszi_Ádám1

A háromnapos edzőtábornak köszönhetően folyamatosan gyorsultam, és a végén már egész jó köridőkre voltam képes. Nagyon feldobott, hogy Ricsivel motorozhattam, és motiváltan várom a hétvégét. Sosem helyezésekben, hanem időeredményekben határozom meg a célomat, így ha sikerülne a hétvégén az eddigi legjobb köridőmet két és fél másodperccel megjavítanom, akkor nagyon elégedett leszek – állította Kakuszi Ádám.

2016-Kakuszi_Ádám2

A hétvégi bajnoki fordulóban szombaton a szabadedzéseket rendezik meg, míg vasárnap az időmérőt és a futamokat tekinthetik meg azok, akik kilátogatnak a Kakucsringre.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ