Helyén kezelt második hely

Helyén kezelt második hely

MEGOSZTÁS

2021.05.31. – Q8Oils Ózd-Eger Rally

Helyén kezelt második hely

Az első versenyen a második gyorsaságiig jutottak, a másodikon a második helyre! Alberti Szabolcs még csak tanulja a Mitsubishi Lancer Evo IX-es versenyautóját, de az ORC értékelésben elért második helyezésük az Ózd-Eger Rally-n mindenképp egy jó lépés ezen az úton.

„Nehéz verseny volt! Mindenféle körülmények között versenyeztünk, de jól éreztük magunkat!” – summázta idei első célba érkezésüket a hazai ORC Bajnokság második futama után Alberti Szabolcs.

Tényleg nagyon nehéz volt a verseny, hiszen mindkét versenynapon folyamatosan változott az időjárás, a napsütésből pillanatok alatt felhőszakadás lett, vagy épp fordítva… Szinte lehetetlen volt megfelelő gumit választani, sokszor a túlélésért autóztak a párosok.

Szabolcséknak volt pár meleg pillanata… „Több nagy pillanat volt… Tanuljuk még az autót, nem mindig volt jó gumiválasztásunk, és mint utólag kiderült, az autó sem volt tökéletes… Még hosszú az út, van hova fejlődni”

Földi Nikivel az oldalán a több, mint 200 nevező közül az Országos Rally Challenge értékelésében a második helyén végeztek, ami nagyon szép eredmény, a pilóta nagyon örült, de helyén kezeli a dolgokat: „Ez a szerencsének volt köszönhető! Nem mi lettünk másodikak, hanem a többiek technikai hibái és a körülmények okozta nehézségei hozták ezt a helyezést.”

A csapat átépíti a versenyautó motorját a következő futamra és a versenyzőpáros bízik benne, hogy a következő futamon, a Salgó Rally-n már nyomatékosabb autóval tudnak versenyezni.


A csapat partnerei:
KOCKAÁRUHÁZ, Box Print – FSD Packaging Kft., MAGISTRATUS kft., ADMINISTRATIO Kft., Traveller 21 Kft., AL-KO PLUSZ Kft., Busline Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ