Hálásak lennénk, ha a szerencse végre mellénk szegődne…

Hálásak lennénk, ha a szerencse végre mellénk szegődne…

MEGOSZTÁS

Annyi küzdelem van már Hibján Joci és Szollár Csabi háta mögött ebben a szezonban, hogy mi megelőlegezzük nekik a győri futamra a kitartásukért a célba érés örömét végre. De azért szurkoljatok ti is velünk, hogy így legyen.

„Nem igazán sokat tudok a hétvégén megrendezésre kerülő győri versenyről, hiszen azt gondolom mindenki számára új lesz. Egyedül a Rábaringről hallottam, hogy jó gumizabálós pálya. Ami nekünk leginkább fontos, hogy ne fáradtan kezdjünk neki a pályabejárásnak és a csütörtöki tesztnek, ezért már szerdán elfoglaljuk a szállásunkat.

Mivel minden szakasz új, ezért kelleni fog a lehető legtöbb idő, amit a pályabejárásra tudunk majd fordítani, már a teszt előtt is csütörtökön, valamint pénteken. Mi úgy gondoljuk egyébként, hogy az oroszlányi rész talán benne lehet, de igazából ezek jelenleg még csak találgatások, ha ott leszünk, akkor tudjuk majd megmondani, hogy részben újak a pályák vagy teljesen. Nyilván látjuk a távokat, hogy akadnak hosszabbak és rövidebbek, meg a Rábaringet, illetve kaptunk belvárosi megmérettetést, de nagyjából ennyi. Egyszer jártunk teszt jelleggel az oroszlányi versenyen még a Peugeottal. Mi egyébként bízunk benne, hogy egy jó rendezvényen vehetünk részt, és nagyon várjuk, hiszen számunkra idén minden futam egy újabb esély lehet végre a célba éréshez.

Ezzel el is lőttem, hogy mi az álmunk vagy vágyunk, mindegy, hogy fogalmazok, hiszen mindenki tudja ez sem a mi évünk eddig. Közhely, de a remény hal meg utoljára, és mi már többször jártunk idén lent, mint fent, szóval, ha másért nem, a kitartásunkért megérdemlünk egy szép befejezést a hétvégi futamon. Az autó hozzánk hasonlóan készen áll egy újabb küzdelemre, átépítettük murváról aszfaltra, szóval minden adott, hogy a szokásos népes mezőnyünkben csatába szálljunk a versenytársakkal. Viszont most is azt tudom elmondani, nem érdekel hányadik helyen végzünk…de legyünk ott a célban. Nem nagyon fognak izgatni az időeredmények, csak kötetlenül, saját tempónkban szeretnénk befejezni a versenyt. Óriási áldozatokat hozunk mindannyian a csapatban, hogy újra és újra odaállhassunk a rajtvonalhoz, és tényleg hálásak lennénk, ha a szerencse végre mellénk szegődne”mondta Joci reménykedve.

Partnereink:

NEV-ÚT KFT.; KOMPRESSZOR VARGA-IC Bt.; SECURITY BÁRÁNY KFT.; A-VÉD KFT.; GERDA-TRANS KFT.; SZIMITA TRADE KFT.; FEHÉRTÓI CSEMEGE; FEHÉRTÓ-TRANS SNACK KFT.; SMALL-EAST BT.; NYÍRSÉGTEFU 2009 KFT.; NYÍR-TEL KFT.; K+K SPEDIT KFT.; LAKI-SZIG KFT.; CHARON-TRADE KFT.; SZAKÁCS ÉS TÁRSAI KFT.; FASTRACERS.HU; ROBIT TECHNIK BT.; ALUSCHLOSSER KFT.; BERTI KLAUSZ KFT.; ASONÁJ 2003 KFT.; AXIN ORIGÓ KFT.

 Szöveg: Tiba Anita

Fotó: FastRacers.hu – Rally Team

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ