Hibjánék jöttek, láttak…visszamennének

Hibjánék jöttek, láttak…visszamennének

MEGOSZTÁS

Új impulzusokat kapott a Hibján Joci – Szollár Csabi duó a győri versenyen, ahonnan úgy távoztak, ahogy szerettek volna…ugyanis végre célba értek a srácok.

„Örülünk a célba érésünknek, mert ugye erre már olyan rég várunk. De azért azt tudni kell, hogy most sem hullott semmi csak úgy az ölünkbe, mert már a teszten jöttek a nehézségek, hiszen elszakadt a féltengelyünk. De a srácok ügyesen kicserélték, mivel beleszakadt a váltóba, szóval azért akadt egy kis meló, ami megoldódott. Szerencsére tudtunk pár kilométert menni a teszten, és ez az utolsó körünkön volt. Viszont mindannyian azt mondtuk, hogy hálát adunk, hogy ez ott akkor történt meg, és nem élesben mondjuk már az első gyorson. Ezért is fontos a teszt, mert aminek meg kell történnie, az meg is fog.

A teszt után pályát jártunk, ahol minden útszakaszt írni kellett, egyik sem volt ismerős, így itinerünk sem lehetett, amit mondjuk átírunk, mint más versenyeken. Olyan jó érzéssel kezdtünk neki a teljesen idegen állomások feldolgozásának, hogy csak úgy repült az idő. Feszített tempót toltunk a pontos felkészülés érdekében. Sikerült egy szuper itinert írnunk, nem kapkodtunk, nem siettünk, nem akartunk semmit erőltetni, a biztos célba érkezésre hajtottunk. Nyilván ez látszott is az időeredményünkön, de még így is volt egy kategória negyedik részeredményünk, ami kicsit jó a lelkünknek, viszont semmiképpen nem kockáztattunk. Teljesítettük a magunk által kitűzött céljainkat…ott lehettünk a célban, aminek nagyon örülünk.

A Rábaring annyira nem tetszett, valóban gumigyilkos volt, nagyon vigyázni kellett az autóra, ott tört el a féltengelyem is. A többi pálya viszont igen, de iszonyat gyorsra sikeredtek a szakaszok, volt tempó az biztos. Mi nagyon jó szájízzel jöttünk haza, nyilván ennek oka elsődlegesen a célba érésünk, de a remek szervezés és a sok néző sokat dobott rajta. Reméljük a következő verseny is hasonlóan fog zajlani.

Húsz éve versenyzem, számomra ez egyedülálló és az egyik legjobb szervezésű futam volt. A pálya szélén pedig annyi ember integetett kézzel-lábbal, hogy nem is tudom mikor voltak ennyien kint nézők, szurkolók. Azt az érzést kaptuk vissza, ami annyira hiányzik a raliból…hogy örülnek a versenyzőknek, ez fantasztikus érzés. Minden szakasz végén rendőrök segítették a haladásunkat, megállították a forgalmat, annyira összeszedetten ment az egész, hogy azt mondtuk, srácok így kell ezt csinálni, és tessék szépen átültetni ezeket a jó dolgokat az összes futamra. Minden egyes apró részlet ki volt dolgozva, a sok nézőt pedig valószínű annak is köszönhettük, hogy egy teljesen új helyszín volt ez a raliban, és az emberek örültek ennek a rendezvénynek. Ezt a színvonalat és szervezést reméljük hozzák majd a zempléni viadalra is” – nyilatkozta Joci boldogan.

Partnereink:
NEV-ÚT KFT.; KOMPRESSZOR VARGA-IC BT.; SECURITY BÁRÁNY KFT.; A-VÉD KFT.; GERDA-TRANS KFT.; SZIMITA TRADE KFT.; FEHÉRTÓI CSEMEGE; FEHÉRTÓ-TRANS SNACK KFT.; SMALL-EAST BT.; NYÍRSÉGTEFU 2009 KFT.; NYÍR-TEL KFT.; K+K SPEDIT KFT.; LAKI-SZIG KFT.; CHARON-TRADE KFT.; SZAKÁCS ÉS TÁRSAI KFT.; FASTRACERS.HU; ROBIT TECHNIK BT.; ALUSCHLOSSER KFT.; BERTI KLAUSZ KFT.; ASONÁJ 2003 KFT.; AXIN ORIGÓ KFT.; VERBÓI TAMÁS EV.- DOHÁNYBOLT;

Szöveg: Tiba Anita
Fotó: FastRacers.hu – Rally Team

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ