Győztes jutalomjáték – Marton Gergely

Győztes jutalomjáték – Marton Gergely

MEGOSZTÁS

img_0075

Bajnokként érkezett a 2016-os Országos Rallycross Bajnokság nyirádi záró futamára, és újabb győzelemmel távozott a vörös katlanból Marton Gergely, aki ezzel feltette a koronát idei magyar bajnoki menetelésére.

A menetelésre, amely 7 futamból 7 dobogós helyezést és 4 győzelmet hozott az M-F Motorsport pilótája számára, aki ráadásul az utolsó három verseny mindegyikét megnyerte. A számok alapján könnyed diadalmenetnek is tűnhetne akár Marton Gergő pályafutása második bajnoki címe, de valójában minden egyes dobogóért és győzelemért keményen megdolgoztatták őt Kovács Marcell vezetésével a vetélytársak. A két ifjú titán a nyirádi szezonzáró döntőjében is emlékezetes csatát vívott egymással a győzelemért.

„Amolyan év végi jutalomkörnek, élményautózásnak szántuk ezt a nyirádi versenyt, ami így is alakult” – kezdte futam utáni értékelését az M-F Motorsport Mk2-es Skoda Fabiájával a csúcsra érő versenyző. „Örülök, hogy sikerült újabb győzelmet szereznünk, mivel szép zárása volt ez a magyar bajnoki idénynek. A csapat jó munkát végzett, és szerencsére alig volt szerelni valójuk a srácoknak, így kicsit jobban ki tudtuk élvezni ezt a hétvégét. Marcival a döntőben jót vívtam, és próbáltam kiélvezni ezt a tét nélküli versenyzést. Köszönöm mindenkinek a szurkolást, és hát nincs megállás, mivel jövő hétvégén már Németországban versenyzünk, az Európa-bajnokság idei záró futamán” – lebegett máris a következő cél Marton Gergő szemei előtt.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ