Gus Greensmith navigátor cserével vág neki a WRC Horvát Rallynak

Gus Greensmith navigátor cserével vág neki a WRC Horvát Rallynak

MEGOSZTÁS

Mind a Montét, mind a Artic Rally finnországi futamát nagyon haloványan kezdte Gus Greensmith, aki navigátor cserével vág neki a horvát WRC futamnak.

Greensmith 2019-től dolgozott együtt Elliott Edmondsonnal, akinek megköszönte a közös időszakot az M-Sport Ford pilótája.

Elliottal már évek óta együtt versenyzünk és ezalatt az idő alatt nagyszerű eredményeket értünk el. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Elliottnak a közös emlékekért, amelyeket csapatként és barátként megéltünk.

Elliott helyére Gus egy tapasztalt navigátort kért fel az 52 éves Chris Patterson személyében, aki 2000-es évek elejétől vesz részt a FIA WRC futamain. Legnagyobb sikereit Petter Solberg mellett a jobb egyben érte el 2010-2012 között. Chris Patterson a 2018-as szezonban Khalid Al-Qassiminek diktálta az itinert, de azóta nem versenyzett.

A fiatal brit @GreensmithGus mellett egy új navigátor csatlakozik a jövőhavi @croatia_rallyn. Chris Patterson rengeteg tapasztalatot adhat át az EcoBoost motorral hajtott Ford Fiesta pilótájának, a fejlődéséhez fontos szezonban. #WRC #MSPORTERS – áll az M-Sport tegnapi Twitter bejegyzésében.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ