Gigi Galli szétrúgja a rallycross Kiát a Rallylegenden!

Gigi Galli szétrúgja a rallycross Kiát a Rallylegenden!

MEGOSZTÁS

Alig várom, hogy a GRXX csapat rallycross Kia Rio RX-ét először eljuttathassam a rally gyorsaságikra. Ígérem a show-t, amelynek a „maximális keresztben” a jellemzése. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szórakoztató lesz, mindannyiunknak együtt, mind a közönségnek, mind a pilótának.” A Kia Rio RX egy 1300 kg-os, 600 lóerős vadállat, amelynek gyorsulása 0-tól 100 km/h-ra 1,9 másodperc alatt zajlik, és amellyel Gigi Galli jelenleg uralja a 2019. évi olasz rallycross bajnokságot.

Október 10-én, csütörtökön a Galli lesz a „Legend Show” egyik húzó neve, amely egy igazi adrenalin-alapú összecsapás lesz, amelyet húsz elit sofőr és autójuk számára rendeznek, akik két körforgalom között fognak harcolni. Ezek csak egy rövid távolságra helyezkednek el a Rallylegend falutól és egy 350 méter távolságra vannak. Magától értetődik, hogy a legjobban várt csatában Ken Block és Ford Escort Cosworth-ja vesz részt, a valódi csillagok showjában.

Ezt művelte Gigi Galli 2014-ben a Rally Legenden! 

A verseny következő napjaiban Gigi Galli szintén részt vesz a gyorsasági szakaszokon a Kia Rio RX-el, „akrobatikus” vezetésével szórakoztatva a rajongókat.A profi síelés helyett a Mitsubishi gyári versenyzője volt a 2004-es és a 2005-ös rali világbajnokságon. Majd a Ford Focus WRC Stobart csapatában félhivatalos pilóta, akikkel Svédországban harmadik, Szardínián a negyedik helyet érte el 2008-ban. „Néhány évvel ezelőtt, „újra felfedeztem” magam konstruktőrként – magyarázza Gigi Galli -, már a korai időkben kiképeztem magam, mint szerelő, hogy kielégítsem a szenvedélyem, amely mindig is volt. Néhány tehetséges mérnöki barátom közreműködésével a GGRX csapatommal létrehoztam a rallycrossra a Kia Rio RX-t nulláról indulva. Amikor Vito Piarulli meghívott, hogy térjek vissza a Rallylegend-re, lelkesen fogadtam. Tesztelni akarom a Kia Rio RX-t a kemény rallycross világon kívül, valódi gyorsasági szakaszokon keresztül. Nagyon érdekes lesz számomra. A Rallylegend környezete és filozófiája, a sokezer igazán szenvedélyes rajongóval, valamint az a lehetőség, hogy szórakozzunk és szórakoztathassunk egy szokatlan autóval, amelynek egyetlen célja a show-ra növelése, valóban ösztönző ”.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ