Ez a versenyhétvége nem volt szerencsés a számomra – Takács Bene

Ez a versenyhétvége nem volt szerencsés a számomra – Takács Bene

MEGOSZTÁS

Takács Bene
#968 Magyar Kupa, Swift
TOTAL Pünkösdi Rallycross Parádé
Máriapócs, RabócsiRing

Takács Bene: Az edzéseken ismerkedtem a pályával, kerestem a változásokat a húsvéti futamhoz képest. A murvás részen lefejtették a felső kavicsos réteget, így csak föld maradt a nyomvonalon. Ennek tükrében az első szabadedzésen megnéztük a pályát, míg a másodikon már tempósabban elvállaltam, amit tudtam.

Az első és a második előfutamom  nem sikerült valami jól. Feltartottak, majd a jokerezés után az került elém, aki feltartott 🙂 .

A második előfutamunk előtt fellocsolták a pályát. Sajnos nem lengették a “csúszós pálya” zászlót… A rajt után hárman is kicsúsztunk jokerre, így olyan versenytársak kerültek elénk akik lassabbak voltak tőlünk. Igyekeztem előrébb kerülni… Siettem, hogy megelőzzem a jokerezőt, de a nagy igyekezetemben elkaptam egy traktorgumit. Szerencsémre ez a kis kaland, nem okozott nagy bajt, kisebb futómű beállítással megúsztam.

A harmadik előfutam viszonylag jól sikerült . Összességében a hetedik helyen zártam az előcsatározásokat.

Az első elődöntő, második sorának, negyedik pozíciójából rajtolhattam. A negyedik helyen autóztam, amikor az utolsó körben volt egy kis konfliktusom Vágner Gáborral… kicsit összeakadtunk. Sajnos én jöttem ki belőle rosszul és nem tudtam folytatni. így nem jutottam döntőbe.

Ez a versenyhétvége nem volt szerencsés a számomra. Kakucson igyekszem majd jobban teljesíteni!

-matezsoltee-

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ